Τι καλύτερο από λίγη νοσταλγία, ειδικά όταν τα πράγματα δυσκολεύουν. Είτε βλέπεις για εκατοστή φορά το Sex Αnd Τhe City, είτε διασκεδάζεις ακούγοντας το ίδιο τραγούδι από τα ‘90s, τίποτα δεν καταπραΰνει την ψυχή περισσότερο. Έτσι ακριβώς αισθανθήκαμε και όταν μάθαμε για το νέο ντοκιμαντέρ των Spice Girls, που αναμένεται αν προβληθεί από τις 6 Δεκεμβρίου.

Με τίτλο Spice Girls: How girl power changed the world, το ντοκιμαντέρ αναφέρεται στην κατακόρυφη άνοδο των girl bands κατά τη δεκαετία του ’90, μεταδίδοντάς μας την πορεία πέντε γυναικών από καθημερινές γυναίκες σε διεθνείς super stars.

Το ειδικό αφιέρωμα μάς ταξιδεύει στην εμβληματική χρονιά του 1994, με exclusive υλικό και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις που μας επιτρέπουν να εισχωρήσουμε λίγο βαθύτερα στην καθημερινότητα και τα μυστικά του αγαπημένου μας κοριτσίστικου συγκροτήματος.

Συγκεκριμένα, η σειρά αφηγείται ολόκληρη την ιστορία από την δημιουργία έως την διάλυση του γυναικείου συγκροτήματος με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών παγκοσμίως, ξεκινώντας από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 και την “ladette culture” και φτάνοντας μέχρι την σύγχρονη εποχή του κινήματος #metoo, εξετάζοντας τον φεμινισμό και τη σημασία της ύπαρξής του στη ζωή των μελών του συγκροτήματος αλλά και όλων των γυναικών.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Spice Girls (@spicegirls)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below