Η Παριζιάνα που όλοι αγάπησαν επέστρεψε στην πόλη του έρωτα. Η δεύτερη σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix Emily in Paris σε παραγωγή MTV Entertainment Studios έκανε πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου με πρωταγωνίστρια την πρέσβειρα της Lancôme Lily Collins, ενώ ήδη ανακοινώθηκε πως η σειρά θα επιστρέψει για δύο ακόμα σεζόν. Για να γιορτάσει τη δεύτερη σεζόν, η μάρκα λάνσαρε μια νέα εμβληματική συλλογή ομορφιάς που κλείνει μέσα της την πεμπτουσία αυτής της σειράς κι επιτρέπει σε κάθε γυναίκα να αποκτά με τον δικό της τρόπο το μοναδικό look του αγαπημένου French Girl.

Το Emily in Paris που κυκλοφόρησε το 2020 και έγινε αμέσως δημοφιλές, ακολουθεί την Emily Cooper, ένα στέλεχος εταιρείας μάρκετινγκ, στη νέα της ζωή στην Πόλη του Φωτός. Με φόντο κλασικά café, vintage κομμάτια, δημιουργίες υψηλής ραπτικής και εμβληματικά αξιοθέατα του Παρισιού, η σειρά παρουσιάζει με χιουμοριστική διάθεση ένα συγκεκριμένο joie de vivre που γοητεύει άμεσα τους θεατές.

Πιστή στην αποστολή της να μεταδίδει την ευτυχία, η Lancôme συνεργάστηκε με το Emily in Paris, για να δημιουργήσει μια συλλογή ομορφιάς limited edition που περιλαμβάνει προϊόντα μακιγιάζ, περιποίησης κι ένα άρωμα, και είναι εμπνευσμένη από την τολμηρή και γεμάτη αυτοπεποίθηση προσωπικότητα της Emily και το πάθος της για ζωή. Καθώς η πιο πολυσυζητημένη σειρά ενώνει τις δυνάμεις της με την πιο εμβληματική γαλλική μάρκα πολυτελών προϊόντων ομορφιάς, το look του French girl παίρνει ζωή μέσα από μία ολοκληρωμένη συλλογή ομορφιάς Lancôme που κάθε γυναίκα θα θελήσει να αποκτήσει και να έχει πάντα μαζί της. Υιοθετώντας το χαρακτηριστικό κόκκινο και ροζ χρώμα της σειράς, που συνδυάζεται με τα εμβληματικά γούρια σε σχήμα καρδιάς και Πύργου του Άιφελ, αυτή η συλλογή ομορφιάς περιέχει όλα όσα χρειάζεστε, για να δείχνετε σαν Παριζιάνα όπου κι αν βρίσκεστε.

Η συλλογή limited edtion Lancôme x Emily in Paris, που αποτελείται από προϊόντα μακιγιάζ, περιποίησης κι ένα άρωμα, περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για επιδερμίδα που δείχνει ξεκούραστη και δροσερή όλη την ημέρα, τολμηρά κόκκινα χείλη και έντονο βλέμμα, αλλά και το ιδανικό άρωμα, για να ολοκληρώσετε το look σας. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, ξυπνήστε το Folie Parisienne που κρύβετε μέσα σας με αυτή τη συλλογή ομορφιάς.

Η πρωταγωνίστρια της συλλογής είναι η νέα παλέτα σκιών ματιών σε σχήμα καρδιάς που συνοδεύεται από ένα χρυσό γούρι στο σχήμα του Πύργου του Άιφελ. Στο εσωτερικό της, 12 αποχρώσεις αποτυπώνουν το στυλ του δυναμικού French girl σε τρεις χρωματικές οικογένειες, εμπνευσμένες από τις πιο αγαπημένες ηρωίδες της σειράς: τις «Born in France», «Parisian at heart» και «Paris à la folie» που είναι αντίστοιχα εμπνευσμένες από την Camille, την Emily και την Mindy. Αναμίξτε τις αποχρώσεις, παίξτε και δημιουργήστε το δικό σας look, καθώς φαντάζεστε τον εαυτό σας να ζει στους δρόμους του Παρισιού.

Η αγαπημένη μάσκαρα όλων των γυναικών για μέγιστο όγκο μπαίνει στο παιχνίδι, για να χαρίσει αβίαστα τολμηρό βλέμμα και μάτια που δείχνουν πιο «ανοιχτά». Η Monsieur Big , που προσφέρει αέρινο όγκο με μία κίνηση, έχει ντυθεί με το χαρακτηριστικό κόκκινο και ροζ χρώμα του Emily in Paris.

Το εμβληματικό προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας επιστρέφει με νέα παριζιάνικη εμφάνιση και χαρίζει ξεκούραστη και δροσερή επιδερμίδα ολόκληρη την ημέρα. Ανοίξτε το μπουκάλι και απελευθερώστε τη σύνθεση που χαρίζει πιο δυνατή και υγιή επιδερμίδα. Για να αποκτήσει ξεκούραστη και λαμπερή όψη που διαρκεί από το πρωί έως το βράδυ, η Emily αναμιγνύει μία σταγόνα Génifique Serum με το Teint Idole Ultra Wear Foundation της Lancôme .

Είτε δουλεύει είτε διασκεδάζει, η Emily φροντίζει να έχει πάντα τέλεια χείλη για να ταιριάζουν με τα τολμηρά χρώματα και τις υφές των ρούχων της. Έτσι, στη συλλογή προστίθενται τρία εμβληματικά κραγιόν της Lancôme που αποτυπώνουν την αδυναμία της πρωταγωνίστριας στο εκλεκτικό στυλ. Για πρώτη φορά, το L’Absolu Rouge αποκαλύπτει μια νέα, εντυπωσιακή, χρυσή συσκευασία που παραπέμπει σε κόσμημα και αποκτά μαύρο καπάκι με θηλυκή στενή μέση, διακοσμημένο με μια ροζ καρδιά κι έναν ροζ Πύργο του Άιφελ.

Όπως είναι γνωστό, μια εμφάνιση δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένη χωρίς άρωμα. Για να συμπληρώσει τη συλλογή συλλεκτικής έκδοσης Lancôme x Emily in Paris, το Idôle Eau de Parfum κυκλοφορεί σε νέο μπουκάλι και αποπνέει μια αίσθηση δυναμισμού και αισθησιασμού, αποτυπώνοντας την κεφάτη διάθεση της ζωής στη γαλλική πρωτεύουσα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below