Ένα ακόμα στυλιστικό μάθημα παραδίδει μέσω του Instagram της η Heidi Klum, η οποία μοιράστηκε ένα video στον προσωπικό της λογαριασμό στη διάρκεια του οποίου χορεύει ασταμάτητα μαζί με την νέα κριτή του τηλεοπτικού show “Germany’s Next Top Model”, Pabllo Vittar.

Στο video το διεθνούς φήμης μοντέολο φορά ένα bodycocoon, καρό φόρεμα με ζιβάγκο. Δεν φόρεσε κανένα αξεσουάρ, αλλά το συνδύασε με ένα καλσόν το οποίο είχε μια λεπτή μαύρη γραμμή στο πίσω μέρος κάθε ποδιού. Ολοκλήρωσε το look της με μαύρα platform μποτάκια, τα οποία έφταναν λίγο πάνω από τον αστράγαλο και έδεναν με κορδόνια. Οι δερμάτινες λεπτομέρειες στο πάνω μέρος τους έδιναν έναν πιο ροκ χαρακτήρα στην girly εμφάνιση της Heidi Klum.

Δείτε τη στο video να αναδεικνύει τα καλογυμνασμένα πόδια της και να χορεύει με την ψυχή της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

Πριν λίγο καιρό το διάσημο μοντέλο είχε βρεθεί στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του show μοντέλων που συμμετέχει και είχε φωτογραφηθεί να περπατά ξυπόλυτη στην Ακρόπολη,  ενώ λίγες ημέρες αργότερα είχε ταξιδέψει στη Μύκονο, από όπου μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers της φωτογραφίες από τις βόλτες της στο νησί την Ανέμων.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below