Η φωτογραφία της νέας της ανάρτησης δεν προδιαθέτει για το περιεχόμενο της λεζάντας. Κι όμως, με ένα φλιτζάνι καφέ και ένα μπουκέτο γαρύφαλλα πάνω στο τραπέζι η Britney Spears ανακοίνωσε στους θαυμαστές της που την ακολουθούν στο Instagram ότι περιμένει το τρίτο της παιδί – το πρώτο με το σύντροφό της Sam Asghari.

Η 40χρονη τραγουδίστρια ξεκίνησε γράφοντας ότι τής είχαν κάνει εντύπωση οι απότομες εναλλαγές βάρους μέχρι που «έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης και, ε ναι, λοιπόν, περιμένω μωρό». Τη χαρμόσυνη είδηση μοιράστηκε και ο σύντροφός της στα social media, σχολιάζοντας ότι «ο γάμος και τα παιδιά είναι φυσιολογικό μέρος μιας δυνατής σχέσης που είναι γεμάτη από αγάπη και σεβασμό. Η πατρότητα ήταν κάτι για το οποίο ανυπομονούσα ανέκαθεν και δεν την παίρνω επιπόλαια. Είναι η πιο σπουδαία δουλειά που θα έχω ποτέ στη ζωή μου».

Η Britney Spears έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε σε προηγούμενη εγκυμοσύνη της, όταν έπασχε από κατάθλιψη: «Ήταν απαίσιο. Τότε, οι γυναίκες δεν μιλούσαν γι’ αυτό… κάποιοι το θεωρούσαν επικίνδυνο αν μια γυναίκα παραπονιόταν για το μωρό που είχε μέσα της. Σήμερα όμως μιλούν γι’ αυτό κάθε μέρα. Δόξα τω Θεώ, δεν χρειάζεται να κρατήσουμε μυστικό αυτό τον πόνο».

Η Britney Spears έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε σε προηγούμενη εγκυμοσύνη της, όταν έπασχε από κατάθλιψη: «Ήταν απαίσιο. Τότε, οι γυναίκες δεν μιλούσαν γι’ αυτό…»

Η Spears έχει δύο γιους στην εφηβεία, τους Sean Preston Federline, 16 ετών, και Jayden James Federline, 15, με τον πρώην σύζυγό της, Kevin Federline. Για πολλά χρόνια η ζωή της είχε μπει στον πάγο, εξαιτίας της 13χρονης κηδεμονίας από τον πατέρα της που της είχε επιβληθεί από το δικαστήριο και που έληξε μόλις τον περασμένο Νοέμβριο. Μιλώντας στην πρόσφατη δίκη, είχε πει ότι ο κηδεμόνας της δεν της είχε επιτρέψει να αφαιρέσει το αντισυλληπτικό σπιράλ για να μπορέσει να αποκτήσει ένα ακόμα παιδί με τον τωρινό σύντροφό της.

Δείτε την ανάρτηση της Britney Spears:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below