Πέρα από μια επιτυχημένη τραγουδίστρια η Ελένη Φουρέιρα είναι και μια νονά γεμάτη αγάπη. Αυτό, τουλάχιστον, αποκάλυψε ο Παντελής Τουτουντζής σε πρόσφατη ανάρτησή του. Ο γνωστός make up artist δημοσίευσε φωτογραφίες στις οποίες βλέπουμε τα δύο του παιδιά να παίζουν παρέα με τη γνωστή τραγουδίστρια και νονά τους.

Η λεζάντα φανέρωσε το πόσο αγαπημένοι είναι οι δύο φίλοι, πράγμα που ο Παντελής Τουτουντζής δηλώνει πολύ συχνά δημόσια.

Ο make up artist έχει αποκτήσει δύο παιδιά με παρένθετη μητέρα και τα μεγαλώνει μαζί με τον σύντροφό του. Η βάφτισή τους έγινε στην Νότια Κρήτη και νονά ήταν η Ελένη Φουρέιρα.  «Η Ελένη Φουρέιρα είναι αδερφή μου. Η βάφτιση έγινε στην Νότια Κρήτη στον Κομμό όπου εκεί είχα πει στην Ελένη πρώτη φορά ότι θέλω να γίνω πατέρας μια βραδιά πριν από πάρα πολλά χρόνια. Ήταν μία βραδιά που την έλεγαν πεφταστέρια. Τελικά ήρθαν όλα και για εμένα και για εκείνη», είχε πει, ενώ δεν έκρυψε το γεγονός πως με τον σύζυγό του, Νάσο, ήθελαν εξ αρχής να γίνουν γονείς.

Πρόσφατα, ο Παντελής Τουτουντζής ήταν καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και εκεί αποκάλυψε πώς αντέδρασαν οι γονείς του όταν έμαθαν πως είναι gay.

Ο ίδιος ήξερε πως είναι ομοφυλόφιλος από τα 6 του χρόνια. Μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης τη δεκαετία του ’80 και για αρκετά χρόνια κοντά στον παππού και τη γιαγιά του, λόγω των εργασιακών υποχρεώσεων των γονιών του.

«Οι γονείς μου έπρεπε να πάνε να δουλέψουν κι εγώ έμεινα με τη γιαγιά και τον παππού για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κι εκεί άρχιζε όλη η δυσκολία. Σκέψου να είσαι ένα γκέι παιδί σε πολύ μικρή ηλικία στο Ηράκλειο της Κρήτης του ’80 που έχεις ανάγκη να επικοινωνήσεις αυτό που σου συμβαίνει, γιατί εγώ αυτός ο άνθρωπος είμαι. Δεν ξέρεις αν είναι κακό, αν είναι ντροπή».

Η αποδοχή των γονιών του, ακόμα κι όταν δεν μπορούσαν ακόμα να το συζητήσουν μαζί του ήταν δεδομένη. «Οι γονείς μου αρχικά δεν μπορούσαν να το συζητήσουν, αλλά δεν με έκριναν ποτέ. Το άφησαν να εξελιχθεί, δεν το κατέκριναν. Τη μαμά μου τη λέω “λύκαινα” γιατί δεν άφηνε να φτάσουν σε μένα τα αρνητικά σχόλια, πάντα με προστάτευε», σημείωσε ο make up artist. Όπως είχε πει και παλιότερα, ο αδερφός του ήταν εκείνος που τον προέτρεψε να συζητήσει με τους γονείς τους στην εφηβεία του, το γεγονός ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below