Η Emily Ratajkowski μόλις μας υπενθύμισε ότι το καλοκαιρινό στυλ έχει να κάνει κυρίως με την άνεση. Τις ζεστές μέρες, το να έχεις ένα έτοιμο κομψό σύνολο σημαίνει λιγότερος χρόνος για να σκεφτείς τι να φορέσεις και περισσότερος χρόνος για να απολαύσεις τον ήλιο.

Έχουμε δει πολλές co-ord παραλλαγές στο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά αυτή τη σεζόν, ο πιο δημοφιλής συνδυασμός είναι το λινό πουκάμισο με σορτς. Και με την έγκριση της EmRata, της βασίλισσας των μαγιό, ξέρεις ότι είναι μια υπέροχη επιλογή για την παραλία και όχι μόνο.

@emrata

Εμπνευστείτε από τον τρόπο που φόρεσε το δικό της και αφήστε το πουκάμισο ανοιχτό πάνω από ένα μπικίνι ή κουμπώστε το μέχρι κάτω για μια πιο έξυπνη εμφάνιση για την πόλη. Ακόμα καλύτερα, τα co-ords μπορούν να αναμειχθούν με τα άλλα αγαπημένα σας κομμάτια, καθιστώντας τα μια ευέλικτη προσθήκη για την γκαρνταρόμπα. Μπορείτε να φορέσετε το σορτς σε συνδυασμό με ένα ολόσωμο μαγιό φορεμένο σαν τοπ ή να εστιάσετε στο πουκάμισο και να το ρίξετε χαλαρά πάνω από ένα καλοκαιρινό φόρεμα.

Σε διάφορα χρώματα και σχέδια, υπάρχει ένα σετ για όλους αυτή τη σεζόν ενώ ταιριάζει καλά με όλα τα καλοκαιρινά στυλ παπουτσιών που μπορούμε να φανταστούμε.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below