Δεν είναι η πρώτη φορά που η εμφάνιση της Lily Collins παραπέμπει στην Audrey Hepburn. Οι oμοιότητες μεταξύ των δύο ηθοποιών είναι αναμφισβήτητες, αλλά ακόμη και στο στυλ τους οι παραλληλισμοί είναι αξιοσημείωτοι. Η Βρετανοαμερικανίδα ηθοποιός Lily Collins παρευρέθηκε σε εκδήλωση της Cartier. Η εταιρεία κοσμημάτων της οποίας είναι πρέσβειρα την υποδέχτηκε στη Μαδρίτη, όπου φόρεσε ένα μπουστάκι και μια μπροκάρ μάξι φούστα του Ronald Van Der Kemp.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Collins (@lilyjcollins)

Προηγουμένως, η Lily Collins μεταμορφώθηκε σε μια μοντέρνα εκδοχή της Hepburn κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της ως Emily Cooper στη σειρά του Netflix, Emily in Paris. Η Lily αποφάσισε να μιμηθεί μια από τις πιο εκπληκτικές εμφανίσεις της ηθοποιού όταν φόρεσε ένα διαμαντένιο headpiece κατά τη διάρκεια της προώθηση της ταινίας Funny Face.

Getty Images

Με την 3η σεζόν της σειράς να είναι ήδη στα γυρίσματα, είναι θέμα χρόνου να ανακαλύψουμε περισσότερα για το στυλ της Collins, ειδικά εκείνο το μέρος της γκαρνταρόμπας της που είναι ξεκάθαρα εμπνευσμένο από μια από τις πιο εμβληματικές ηθοποιούς του Χόλιγουντ, παρόλο που δεν θα τη δούμε τη υποδύεται την Audrey στην επόμενη βιογραφική της ταινία (αυτό το ρόλο έχει αναλάβει η Rooney Mara).

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below