Ψηλά στη λίστα με τις φθινοπωρινές τάσεις που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε βρίσκονται τα puddle pants. Προτού πούμε οτιδήποτε άλλο, ας εξηγήσουμε τι είναι αυτό το νέο στυλ στα παντελόνια. Πρόκειται για μια «φρέσκια» προσθήκη στην κατηγορία των άνετων παντελονιών με τη φαρδιά γραμμή που δανείζονται στοιχεία από την ανδρική γκαρνταρόμπα, ωστόσο τη διαφορά στη συγκεκριμένη περίπτωση κάνει το μήκος του εν λόγω σχεδίου. Σας προετοιμάζουμε είναι μακρύ, πολύ μακρύ.

Για να καταλάβετε, οφείλουν το όνομά τους στη μικρή «λακκούβα» που σχηματίζεται στο κάτω μέρος περιμετρικά του αστραγάλου όταν είναι φορεμένα. Μερικά ακόμη χαρακτηριστικά τους είναι πως καλύπτουν τα παπούτσια, ενώ χαρίζουν έξτρα πόντους ύψους σε όποια τα επιλέξει. Πρόκειται για ένα κομμάτι σταρ που έχει καταφέρει να κερδίσει ήδη τις καρδιές των fashion insiders και των celebrities. Από την Emily Ratajkowski μέχρι την Zoë Kravitz, τα puddle pants έχουν συγκεντρώσει ήδη πλήθος πιστών θαυμαστριών.

Αν αναρωτιέστε με τι παπούτσια θα τα συνδυάσετε, παρακάτω ακολουθούν 5 διαφορετικές ιδέες για να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο:

Λευκά αθλητικά 

Για ένα εύκολο on te go σύνολο, κάντε το όπως η JLo. Συνδυάστε paper bag puddle pants με λευκό κοντό T-shirt και λευκά sneakers.

Getty Images

Chunky μπότες 

Η Zoë Kravitz φόρεσε καφέ puddle pants και chunky μπότες. Προσθέτουμε την εμφάνισή της στο mood board με τα grudge σύνολα που θα φορέσουμε non stop όταν πέσει η θερμοκρασία.

Getty Images

Pointed-toe γόβες

Όταν συνδυάζονται με pointed παπούτσια και στενό τοπ, δείχνουν ακόμη πιο ψιλόλιγνη τη σιλουέτα. Η Emily Ratajkowski φαίνεται να το ξέρει καλά αυτό, όπως αποδεικνύει η παρακάτω εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού.

Getty Images

Μοκασίνια

Χαλαρό, με ρετρό αναφορές, το look της Bella Hadid συνδυάζει την τάση με στοιχεία από άλλες δεκαετίες. Στα παπούτσια βλέπουμε πως έχει επιλέξει το απόλυτο παπούτσι του φθινοπώρου, τα μοκασίνια.

Getty Images

Δερμάτινα σανδάλια

Εμπιστευόμαστε την Jennifer Lawrence για να μας δείξει τον πιο καλοκαιρινό και εύκολο τρόπο να φορέσουμε τα puddle παντελόνια εντός και εκτός πόλης. Η απάντηση είναι απλή. Κοντό T-shirt και δερμάτινα sliders.

Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below