Μπορεί για τους περισσότερους από εμάς ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού ν’ αποτελεί συνώνυμο της χαλάρωσης και της ηρεμίας, ωστόσο για τη Δόμνα Μιχαηλίδου τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αξιοποιεί τις ήσυχες μέρες του Αυγούστου για να ενισχύσει το πολιτικό της έργο, παρέχοντας υποστήριξη στους πολίτες του Πειραιά και των νησιών.

Μάλιστα, την περασμένη Τετάρτη και Πέμπτη επισκέφτηκε την Ύδρα, όπου συνομίλησε με κατοίκους και φορείς του νησιού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις ανάγκες τους. Επίσης συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Εφραίμ, με τον οποίο συζήτησε εκτενώς για το κοινωνικό έργο που επιτελεί η Μητρόπολη και με τον Δήμαρχο του νησιού, Γεώργιο Κουκουδάκη. Ενώ επισκέφτηκε και το Κουλούρειο Νοσοκομείο Ύδρας, όπου συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Για τη διήμερη παραμονή της στο νησί επέλεξε δύο αέρινα, καλοκαιρινά φορέματα, τα οποία μπορούν να φορεθούν άνετα και τις πρώτες εβδομάδες του φθινοπώρου. Το πρωί την είδαμε να φοράει ένα φλοράλ, κοντομάνικο μίντι σχέδιο, ενώ για το βράδυ προτίμησε ένα πουά καφέ – λευκό με ιδιαίτερη λεπτομέρεια στους ώμους. Για να ολοκληρώσει τα look της πρόσθεσε ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες σε γήινη απόχρωση και μερικά διακριτικά αξεσουάρ.

H ενεργή και δυναμική πολιτικός έγραψε στη λεζάντα:

«Πανέμορφη Ύδρα!

»Μια μέρα στην Ύδρα γεμάτη συζητήσεις με πολίτες, φορείς και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης για τα ζητήματα που τους απασχολούν, τη καθημερινότητά τους αλλά και για τις προοπτικές του ιστορικού τόπου τους.

»Μέσα στη νέα σχολική χρόνια τα βρέφη και τα νήπια της Ύδρας θα έχουν για πρώτη φορά το δικό τους βρεφονηπιακό σταθμό!

»Δίνουμε συνεχώς έμφαση στην υγεία και την εκπαίδευση. Δουλεύουμε σκληρά και συλλογικά για ποιοτικές κοινωνικές υπηρεσίες για όλες και όλους».

Δείτε την ανάρτηση της Δόμνας Μιχαηλίδου: 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below