Η Emma Watson έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι είναι αληθινή μαέστρος στην τέχνη της προετοιμασίας για το κόκκινο χαλί. Έτσι, για να παρευρεθεί στο δείπνο Caring for Women, μια εκδήλωση που διοργάνωσε το The Kering Foundation για την καταπολέμηση της έμφυλης βίας, δεν άφησε ούτε μια λεπτομέρεια στην τύχη.

Η ηθοποιός φόρεσε δύο κομμάτια που θα έπρεπε να γίνουν βασικά στοιχεία κάθε κομψής γυναικείας γκαρνταρόμπας: ένα λευκό δαντελένιο φόρεμα από τον Alexander McQueen, το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο σακάκι και, ένα ζευγάρι chunky πέδιλα για μια avant-garde πινελιά.

Για να συμπληρώσει το look, επέλεξε ένα μαύρο clutch με ασημένια καρφιά και ασορτί κοσμήματα. Η ακτιβίστρια και πρέσβειρα καλής θελήσεως του ΟΗΕ, μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα κομψό κότσο και έκανε ένα μακιγιάζ που αναδείκνυε όλη της την ομορφιά, με ροζ τόνους στα μάγουλα και τα χείλη.

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από μοντέρνα φορέματα για το φθινόπωρο που σας επιτρέπουν να εκφράσετε την προσωπικότητά σας χωρίς να κρυώνετε και ένα από αυτά είναι να επιλέξετε να τα φορέσετε με ένα blazer. Αυτό το βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας θα κάνει το κάθε φόρεμα που φοράτε πιο κομψό.

Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below