H αγορά κασμιρένιων κομματιών είναι μια πραγματική επένδυση, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει αναγκαστικά να βγείτε εκτός προϋπολογισμού για να προσθέσετε λίγη πολυτέλεια στην γκαρνταρόμπα σας. Ευτυχώς φέτος οι επιλογές είναι ατελείωτες και υπάρχει ένα κασμιρένιο πουλόβερ για κάθε στυλ και προϋπολογισμό. Σκεφτείτε έντονα χρώματα, χειμωνιάτικα λευκά, boxy σιλουέτες, και φυσικά ατελείωτη απαλότητα και άνεση.

Κι επειδή όλο αυτό είναι πολύ καλό για να κρατήσουμε για τον εαυτό μας, σήμερα αποφασίσαμε να μοιραστούμε τα προσιτά κασμιρένια κομμάτια που έχουμε εντοπίσει αυτή τη σεζόν για να διαλέξετε κι εσείς εκείνα που θα ενσωματώσετε στην γκαρνταρόμπα σας.

Είτε σε συνδυασμό με ένα δερμάτινο παντελόνι κι ένα ζευγάρι γόβες για μια βραδινή έξοδο είτε εως βάση ενός casual συνόλου για το Σαββατοκύριακο, τα μαλακά κασμιρένια πουλόβερ είναι σχεδόν το μόνο που θέλουμε να φορέσουμε αυτή τη στιγμή. Και τώρα που η θερμοκρασία έχει πέσει ακόμα περισσότερο, είναι η τέλεια στιγμή να επενδύσουμε σε ένα νέο στυλ που θα αγαπάμε και θα φοράμε για τα επόμενα χρόνια.

Παρακάτω μερικά από τα ωραιότερα κασμιρένια πουλόβερ για κάθε budget.

@rouje

 

Μπλούζα με στρογγυλή λαιμόκοψη από Ultrasoft Cashmere €189, Falconeri
Πουλόβερ από 100% κασμίρι 99.90 €, Uniqlo
Πουλόβερ με κλειστή στρογγυλή λαιμόκοψη από 100% κασμίρι €99,99, Marks & Spencer
Κασμιρένιο πουλόβερ με ζιβάγκο € 189, Arket
Πουλόβερ από 100% κασμίρι 99,95 EUR, Ζara

 

Πουλόβερ από κασμίρι 149,00 €, H&M
Λεπτό πουλόβερ από κασμίρι 129,00 € Η&Μ

 

 

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below