Οι παγιέτες στις γιορτινές εμφανίσεις σίγουρα δεν είναι κάτι πρωτοποριακό.  Αλλά ξέρετε τι είναι; Το να μπορέσετε να ενσωματώσετε λάμψη στα καθημερινά σας ντυσίματα χωρίς να νιώθετε «υπερβολικές». Σίγουρα, οι παγιέτες έχουν συνδεθεί εδώ και πολύ καιρό με τα εποχιακά πάρτι αφού τραβούν το φως κι έτσι μιμούνται τις γιορτινές διακοσμήσεις. Αλλά υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τα λαμπερά κομμάτια για τις καθημερινές σας εμφανίσεις και να τους χαρίσετε μια δόση διασκέδασης, ακόμα και αν είστε λάτρεις του μινιμαλισμού.

Για αυτό, είτε η ατζέντα σας είναι γεμάτη με καλέσματα μέχρι το τέλος του χρόνου, είτε απλά ανακαλύπτετε ξανά τη χαρά του ντυσίματος μετά από αρκετές σεζόν με φούτερ, φροντίστε ένα ρούχο με αστραφτερές παγιέτες να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας αγορών σας.

Παρακάτω μερικές συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα πιο λαμπερά κομμάτια σας, κατά τη διάρκεια της περιόδου των γιορτών και όχι μόνο.

Φούστα με παγιέτες

Getty Images

Το κλειδί είναι να μην συνδυάζετε ένα κάτω μέρος με παγιέτες με κάτι επίσης γυαλιστερό. Θέλετε να δώσετε μια αίσθηση ευκολίας και όχι υπερπροσπάθειας. Συνδυάστε το με ένα μοχέρ ζιβάγκο για μια ιδιαίτερη περίσταση και με ένα λευκό φανελάκι και σακάκι για μια casual εμφάνιση.

 

Παντελόνι με παγιέτες

Getty Images

Εδώ η εφαρμογή είναι το κλειδί. Προτιμήστε το σε πιο χαλαρές, κομψές σιλουέτες και φορέστε το με ένα πουκάμισο από ποπλίνα και μυτερές γόβες το βράδυ και με ένα T-shirt, blazer και μπότες για μια πιο cool εμφάνιση το πρωί.

 

Τζάκετ με παγιέτες

Getty Images

Συνδυάστε το με τζιν ή cargo παντελόνι και Nike Air Force το πρωί και με ένα lingerie top και strappy πέδιλα το βράδυ.

Φόρεμα με παγιέτες

Getty Images

Τα φορέματα με παγιέτες είναι πάντα αποδεκτά, ανεξάρτητα από το γεγονός ή την εποχή του χρόνου. Φορέστε το κάτω από ένα μάλλινο blazer το πρωί και ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι μπότες με φαρδιά σιλουέτα. Για μια βραδινή εμφάνιση, δοκιμάστε ένα ζευγάρι πλατφόρμες για να το ενισχύσετε.

 

Τσάντα με παγιέτες

Getty Images

Αν θέλετε να προσθέσετε λίγη λάμψη σε οποιοδήποτε ντύσιμο χωρίς να το παρακάνετε, τα αξεσουάρ είναι ένα εξαιρετικό σημείο για να ξεκινήσετε.  Φορέστε μια στέκα με παγιέτες με ένα κομψό φόρεμα ή πουλόβερ ή ολοκληρώστε οποιοδήπoτε look με μια αστραφτερή μίνι τσάντα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below