And Just Like That, οι φήμες που τους ήθελαν ξανά μαζί επιβεβαιώνονται. Μετά τις πρώτες φωτογραφίες τους που είχαν κυκλοφορήσει πριν από λίγο καιρό, Carrie και Aidan, μας δίνουν μια μικρή ακόμη ματιά στη σχέση τους.

Τα στιγμιότυπα ανέβασε στο Instagram η Sarah Jessica Parker, η οποία υποδύεται την Carrie Bradshaw, στη spin off συνέχεια του Sex and The City, με τίτλο, And Just Like That.

Συνοδευόμενες από τον ενθουσιώδη υπότιτλο “This is not a drill”, οι φωτογραφίες φαίνονται να είναι από τα γυρίσματα της σειράς, που ακολουθεί τις περιπέτειες της Carrie, 13 χρόνια μετά το τέλος του “Sex and the City”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

Ο επίσημος λογαριασμός της σειράς στο Instagram, μοιράστηκε επίσης φωτογραφίες με τους δύο πρωταγωνιστές, γράφοντας στη λεζάντα: «Και κάπως έτσι η Carrie είναι και πάλι στις μύτες των ποδιών της».

Η σχέση Carrie – Aidan ήταν μια από τις πιο πολυσυζητημένες της original σειράς, ενώ πολλοί fan τούς ήθελαν μαζί, ακόμα και όταν η Carrie παντρεύτηκε τον Mr. Big. Επομένως, δικαιολογημένα οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν κατά καιρούς με τους δυο τους ενθουσιάζουν το κοινό.

Κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram @sjp/@craigblankenhorn.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below