Τον τελευταίο καιρό, έχουμε αρκετές ευκαιρίες να ρίχνουμε κρυφές ματιές στα γυρίσματα της 2ης σεζόν του And Just Like That…. Η μεγαλύτερη αποκάλυψη μέχρι στιγμής: η επιστροφή του John Corbett, γνωστός και ως Aidan Shaw, ο παλιός σύντροφος της Carrie στην τρίτη και τέταρτη σεζόν της αρχικής σειράς Sex and the City. Αλλά οι νέες της μπότες μπορεί να πάρουν τώρα τη δεύτερη θέση.

Τόσο στο Sex and the City όσο και στο And Just Like That, η Carrie Bradshaw είναι γνωστή για την άνευ όρων αγάπη της για τη μόδα. Και για περισσότερα από 20 χρόνια, η Carrie έχει εμπνεύσει χιλιάδες θαυμαστές της σειράς σε όλο τον κόσμο με τις μοναδικές εμφανίσεις της. Η χαρακτηριστική της φόρμουλα: διασκεδάζει αναμειγνύοντας vintage κομμάτια με designer. Η Patricia Field, η σχεδιάστρια κοστουμιών για τη σειρά (και τις δύο ταινίες που ακολούθησαν), ήταν η δύναμη πίσω από το ξεχωριστό στυλ της.

Κι ενώ οι στιλιστικές επιλογές της πρώτης σεζόν του And Just Like That… μας άφησαν διχασμένους, φαίνεται ότι η Carrie προσπαθεί τώρα να αλλάξει τις γνώμες των θαυμαστών της με μια ολοκαίνουργια, πιο προσεκτικά επιμελημένη γκαρνταρόμπα.

Splash News

Η Sarah Jessica Parker εθεάθη στον πεζόδρομο του Coney Island στη Νέα Υόρκη, στο πλευρό του John Corbett, φορώντας ένα μακρύ μπλε πουκάμισο σε συνδυασμό με ένα jogger pants, ένα φαρδύ παλτό και ένα ζευγάρι  μπότες. Τα παπούτσια τα οποία σχεδιάστηκαν από το ομώνυμο brand της SJP ήταν καλυμμένα με παγιέτες, ένα στυλ που είναι πολύ στη μόδα τελευταία.

Splash News

Οι αστραφτερές λεπτομέρειες έχουν περάσει πέρα από το κόκκινο χαλί και τις εορταστικές περιστάσεις στις καθημερινές εμφανίσεις, ενώ το στυλ εμφανίστηκε πρόσφατα και στις πασαρέλες κατά τη διάρκεια των Εβδομάδων Μόδας στους Ludovic de Saint Sernin, την Ami και τη Fendi επιβεβαιώνοντας ότι ήρθε η ώρα να λάμψουμε!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below