Η ηθοποιός Demi Moore και η μεσαία κόρη της, Scout LaRue Willis, εμφανίστηκαν με στυλ στα Fashion Trust US Awards στα Goya Studios στο Λος Άντζελες το βράδυ της Τρίτης.

Η Moore ξεχώρισε με ένα πράσινο μίντι φόρεμα από τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023 του οίκου Givenchy. Όπως και στην πασαρέλα, η ηθοποιός το συνδύασε με ένα oversized μαύρο γούνινο παλτό και ολοκλήρωσε το look με μια ασορτί πράσινη τσάντα, μαύρες σατέν γόβες και διαμαντένια σκουλαρίκια.

Η Willis επέλεξε ένα αιθέριο ροζ σιφόν φόρεμα συνδυασμένο με αστραφτερές ροζ μπότες και ένα ασορτί εντυπωσιακό clutch.

Photo by Steve Granitz/FilmMagic

Το Fashion Trust U.S. είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δεσμεύεται τόσο στη χρηματοδότηση όσο και στην ανάπτυξη νέων ταλέντων στο σχεδιασμό. Η εναρκτήρια εκδήλωση διοργανώθηκε από την κωμική ηθοποιό Phoebe Robinson και απένειμε βραβεία σχεδιαστών σε έξι κατηγορίες, όπως ready-t0-wear, κοσμήματα, συμπεριληπτικότητα, βιωσιμότητα, καθώς και ένα βραβείο δημιουργικότητας Google και ένα βραβείο πτυχιούχου. Η Willis ερμήνευσε μάλιστα το τραγούδι της «Mysterious Ways» για το κοινό με την ακουστική της κιθάρα.

Η Scout, 31, είναι μία από τις τρεις κόρες που απέκτησε η Μοοre με τον ηθοποιό Βruce Willis κατά τη διάρκεια του γάμου τους, ενώ όλες μαζί γιόρτασαν πρόσφατα τα 68α γενέθλια του με άλλα στενά μέλη της οικογένειας, λίγο μετά τη διάγνωση της άνοιας του ηθοποιού τον περασμένο μήνα.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below