Η άνοιξη αποτελεί την έναρξη της “wedding season”, δηλαδή την καλύτερη στιγμή για να απολαύσουμε τη χαρά του ντυσίματος. Ποιο είναι το dress code μιας καλεσμένης για το 2024;

Είτε είστε καλεσμένη σε μια τελετή στην πόλη είτε σε έναν γάμο στην εξοχή είτε σε μια εκδήλωση πλάι στη θάλασσα, θα βρείτε τις ωραιότερες προτάσεις styling στον οδηγό που φτιάξαμε με έμπνευση από τις τάσεις της σεζόν.

Total black

Το μαύρο cocktail φόρεμα είναι η πιο ασφαλής επιλογή. Οι παραδοσιακές ιδέες που απέκλειαν το μαύρο στους γάμους έχουν πλέον ξεπεραστεί ευτυχώς και ακόμα και για μια ανοιξιάτικη τελετή, δεν υπάρχει πιο κλασική επιλογή. Οι καθαρές γραμμές και η σωστή εφαρμογή αποτελούν τη βάση αυτής της εμφάνισης, ενώ μια λάμψη χρυσού στο τελείωμα θα την απογειώσει.

Getty Images

Το 90s strappy φόρεμα 
Ένας καλοκαιρινός γάμος είναι το τέλειο σκηνικό για strappy φορέματα της δεκαετίας του ’90 – και ένα σατέν μοντέλο σε ανοιχτή καφέ απόχρωση είναι τόσο επίκαιρο όσο και διαχρονικό. Συνδυάστε το με εντυπωσιακά αξεσουάρ όπως ένα ζευγάρι platform πέδιλα κι ένα μικρό clutch για μια εμφάνιση που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα.

Getty Images

Bold Colors

Όταν πρόκειται για τον εορτασμό της αγάπης, ένα έντονο χρώμα είναι πάντα μια καλή επιλογή. Αυτή τη σεζόν επιλέξτε μια φωτεινή κόκκινη απόχρωση και συμπληρώστε την με ζεστά χρυσά κοσμήματα και αξεσουάρ.

Getty Images

Tunic dress

Ένας γάμος δίπλα στη θάλασσα ενθαρρύνει τους καλεσμένους να επιλέξουν πιο χαλαρά κομμάτια – σκεφτείτε το ωραιότερο resort φόρεμά σας, αλλά αναβαθμισμένο με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Ένα tunic μάξι φόρεμα αποτελεί μια τέλεια περίπτωση. Συνδυάστε το με το αγαπημένα σας δερμάτινα σανδάλια, τα ψηλοτάκουνα είναι απαγορευτική επιλογή για τα πλακόστρωτα των ελληνικών νησιών, και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Getty Images

Kομψό tailoring

Αν έχετε όρεξη για πειραματισμούς, προτείνουμε να δώσετε την ψήφο εμπιστοσύνης σας σε ένα κοστούμι. Αναμφισβήτητα cool και απίστευτα άνετο, είναι η τέλεια λύση για τον μεταβατικό καιρό των γάμων του Μαίου. Προτιμήστε ένα σχέδιο σε μία παστέλ απόχρωση – το μπεζ και το dusty pink είναι τα χρώματα που προτείνουμε.

Getty Images

Φωτογραφίες: launchmetrics.com/spotlight

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below