«Αυτή είναι η αρχή για όσα αξίζεις» γράφει η Mariah Riddlesprigger στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δίπλα από μία σειρά φωτογραφιών στην οποία βλέπουμε την ίδια να ποζάρει μαζί την οικογένειά της. Αφορμή στάθηκε η αποφοίτηση της αδερφής της, Maya.

Στα στιγμιότυπα που πόσταρε βλέπουμε τόσο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα δύο τους παιδιά, όσο και τους γονείς και τις αδερφές της να χαμογελούν υπερήφανα. Η 30χρονη πρώην αθλήτρια του βόλεϋ, ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες πως θα γίνει μητέρα για τρίτη φορά. Στην σχετική ανάρτηση είχε σημειώσει: «Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα».

H Mariah γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 1992, μεγάλωσε στην Καλιφόρνια και έμαθε από πολύ μικρή να αγαπά τον αθλητισμό. Ασχολιόταν άλλωστε ο μπαμπάς της, Pat Riddlesprigger, με το μπάσκετ στα χρόνια του κολεγίου και σήμερα είναι αθλητικός διευθυντής σε σχολείο της Καλιφόρνια. Η Mariah, όσο σπούδαζε στο Rice University, έπαιζε βόλεϋ. Ήταν, επίσης, αθλήτρια του ακοντισμού στην ομάδα του πανεπιστημίου. Έχει δύο αδερφές τη Makayla και τη Maya, με τις οποίες έχουν μία πολύ όμορφη σχέση. Συχνά, τα Instagram feed και των τριών περιέχουν κοινές τους φωτογραφίες. Η ίδια δεν έχει αρνηθεί ποτέ πως είναι άνθρωπος της οικογένειας, κάτι που ίσως οφείλεται και στην όμορφη σχέση που έχει με τους γονείς της. Όπως έχει πει η μητέρα της είναι η καλύτερη της φίλη, ενώ ο πατέρας της είναι πάντα στο πλευρό της.

κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram @sincerelyymariah.

Εκλογές 2023

Πού ψηφίζω: Μάθετε πού ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε.

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below