Έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό διατηρεί στο Instagram η Charlize Theron με τις περισσότερες αναρτήσεις να αφορούν στα επαγγελματικά της. Συχνά βλέπουμε αναρτήσεις από τα γυρίσματα ταινιών που συμμετέχει ή από φιλανθρωπικές δράσεις που λαμβάνει μέρος. Πιο σπάνια φωτογραφίες με τις κόρες της, με τις οποίες έχει επισκεφθεί και την Ελλάδα.

Πριν από λίγες ώρες η οσκαρική ηθοποιός προχώρησε σε μία ακόμα δημοσίευση η οποία με την πρώτη ματιά δεν μοιάζει να έχει σχέση με το επάγγελμά της, αν όμως κάποιος διαβάσει τη λεζάντα της φωτογραφίας θα καταλάβει πως πρόκειται για μια έμμεση αναφορά στην νέα ταινία που συμμετέχει με τίτλο “Fast X” και στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που έχει ιδρύσει.

Στο post η Charlize Theron ποζάρει φορώντας μόνο ένα T-shirt με τη φωτογραφία της και το όνομά του ρόλου της στην ταινία “Fast X”, Cipher και χαμογελά. Αφήνει ακάλυπτα τα πόδια της, αποδεικνύοντας πως δικαίως συγκαταλέγεται στις γυναίκες με τα πιο καλογυμνασμένα σώματα στο Χόλιγουντ.

«Είμαι παραπάνω από ευγνώμων στην Fast οικογένειά μου που με συνοδεύει στην προσπάθειά μου να φωτίσω τη δυνατότητα για έναν πιο δίκαιο κόσμο», έγραψε μεταξύ άλλων η ηθοποιός στo caption της δημοσίευσης, αναφερόμενη στο φιλανθρωπικό της ίδρυμα, “Africa Outreach Project”, στο οποίο θα διατεθούν όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις της μπλούζας που φορά στη φωτογραφία.

Το ίδρυμα εστιάζει στην υγεία και την εκπαίδευση νέων ανθρώπων στη Νότια Αφρική, χώρα καταγωγής της Charlize Theron.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below