Η Gigi Hadid είναι ένας χαμαιλέοντας όσον αφορά στο στυλ. Είναι δύσκολο να προβλέψουμε αν μια μέρα θα τη δούμε με γόβες ή sneakers, με λιτή ή εντυπωσιακή εμφάνιση, αφού το μοντέλο συνήθως ντύνεται με ζωηρά χρώματα, απρόβλεπτους συνδυασμούς και εντυπωσιακά prints. Ωστόσο, φαίνεται ότι ακόμη και η Gigi έχει ενδώσει στο κίνημα της ήσυχης πολυτέλειας και δοκίμασε τις δυνάμεις της στον μινιμαλισμό.

Για μια βραδινή έξοδο στο Λονδίνο, το σουπερμόντελ έκανε μια κομψή ολόμαυρη εμφάνιση, χωρίς καμία από τις συνηθισμένες της υπερβολές. Φορούσε ένα μακρύ μαύρο παλτό πάνω από ένα μαύρο παντελόνι και ένα μαύρο τοπ με λαιμόκοψη.

Η Gigi ολοκλήρωσε την κομψή εμφάνισή της με ένα χρυσό κολιέ με αλυσίδα, στρογγυλά γυαλιά ηλίου και ένα ζευγάρι μυτερές μαύρες slingback γόβες.

Στο Φεστιβάλ των Καννών του 2023 , το πιο απλό στυλ  παπουτσιού ήταν παντού στο κόκκινο χαλί, με μοντέλα όπως η Lily-Rose Depp και η Brie Larson να τα προσθέτουν στις απλές μαύρες εμφανίσεις τους ενώ οίκοι όπως οι Prada, Christopher John Rogers και Tory Burch ποντάρουν σε αυτό για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνα 2023 παρουσιάζοντάς το στις πασαρέλες της σεζόν.

 

Photo by MEGA/GC Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below