Στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, δύο από τις πιο εμβληματικές ηθοποιούς του Χόλιγουντ, η Julia Roberts και η Cate Blanchett, συναντήθηκαν στο πολυτελές Hotel Cipriani, στέκι πολλών διασήμων στη διάρκεια του φεστιβάλ.
Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε το ξενοδοχείο στα social media, αποτυπώνουν τη στιγμή που χαρακτηρίζουν γέλια και αυθορμητισμός.
Οι δύο ηθοποιοί απαθανατίστηκαν να συνομιλούν και να γελούν, σε μια χαλαρή και ζεστή συνάντηση στο λόμπι του ξενοδοχείου. Σε ένα στιγμιότυπο, μάλιστα, η Cate Blanchett φαίνεται να φτιάχνει την ουρά του φορέματος της συναδέλφου του. Η Julia Roberts φορά την μακριά τουαλέτα από navy crepe de chine, διακοσμημένη με damier μοτίβο, κεντημένο στο χέρι με μαύρη μεταξωτή κλωστή, από τον νέο καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Versace, Dario Vitale. Η Cate Blanchett, από την πλευρά της ένα σύνολο σε ασημί χρώμα, χωρίς παπούτσια.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Πάντως, αυτές δεν είναι οι μόνες φωτογραφίες που μοιράστηκε το ξενοδοχείο με αστέρες του Hollywood. Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε δημοσιεύσει στιγμιότυπα του George και της Amal Clooney, ενώ εντυπωσιακά είναι και τα video που έχουν δημιουργήσει με τις αφίξεις των διασήμων πριν την έναρξη του φεστιβάλ.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Μακριά από τη φρενίτιδα του φεστιβάλ, στο νησί Giudecca, το θρυλικό Hotel Cipriani προσφέρει στους αστέρες ένα καταφύγιο ηρεμίας μετά τις πρεμιέρες. Με την ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα του, τους ανθισμένους κήπους και τη βραβευμένη με αστέρι Michelin κουζίνα, το Hotel Cipriani είναι το απόλυτο καταφύγιο για τους συντελεστές του φεστιβάλ.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Από τη στιγμή που φτάνουν στο ιδιωτικό ντοκ, μπορούν να αφήσουν πίσω την ένταση και να απολαύσουν την ηρεμία. Στο βιβλίο επισκεπτών του φιγουράρουν ονόματα όπως Yves Saint Laurent, Sophia Loren, Catherine Deneuve, Cary Grant, Burt Reynolds, Brad Pitt και Paul McCartney.