Η Emma Heming Willis έδωσε μια νέα συνέντευξη στο USA Today όπου ρωτήθηκε αν έχει προετοιμάσει τις κόρες της, τη 13χρονη Mabel και την 11χρονη Evelyn, για τον θάνατο του πατέρα τους. Ο Bruce Willis έχει διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια, που είναι ανίατη.

Η 47χρονη ηθοποιός, μοντέλο και πλέον ακτιβίστρια σε θέματα υγείας απάντησε ότι «δεν είμαστε ακόμα εκεί. Τα κορίτσια είναι ενημερωμένα για τη μετωποκροταφική άνοια. Αν με ρωτήσουν θα τους απαντήσω, αλλά πιστεύω ότι εστιάζουμε στο σήμερα, αυτό αφορούν κυρίως και οι ερωτήσεις τους. Αλλά αν ρωτήσουν, θα είναι πάντα ειλικρινής».

«Δεν είμαστε ακόμα εκεί. Τα κορίτσια είναι ενημερωμένα για τη μετωποκροταφική άνοια. Αν με ρωτήσουν θα τους απαντήσω, αλλά πιστεύω ότι εστιάζουμε στο σήμερα, αυτό αφορούν κυρίως και οι ερωτήσεις τους.»

Παραδέχτηκε φυσικά ότι ανησυχεί για ό,τι θα ακολουθήσει. «Εκεί βρίσκεται το άγχος, έτσι δεν είναι; Πότε θα έρθει το επόμενο χτύπημα; Αλλά ξέρω πως όταν και αν έρθει, θα είμαστε προετοιμασμένοι».

Παρ’ όλα αυτά, οποιαδήποτε προετοιμασία «δεν κάνει λιγότερο επώδυνη ή δύσκολη τη διαδρομή» με την ασθένεια του συζύγου της. Για την ώρα, τουλάχιστον, «είμαστε σταθερά».

Όπως πρόσθεσε, δεν σταματάει ποτέ η επιθυμία για μικρές χαρές της ζωής: «Απολαμβάνω να πηγαίνω για περπάτημα, να βρίσκομαι έξω στη φύση, να συναντώ φίλους, να χαζεύω βιτρίνες με τη μητέρα μου. Αυτά είναι μικρά, απλά πράγματα που πραγματικά χαίρομαι και θρέφουν την ψυχή μου».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below