Η Heidi Klum μίλησε ανοιχτά για μια πτυχή της προσωπικότητάς της που, όπως λέει, την έχει βοηθήσει να κάνει τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα στη ζωή της: τη ΔΕΠΥ.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glamour της Γερμανίας με αφορμή τα 25 χρόνια του τίτλου, το supermodel αποκάλυψε ότι έχει μια μορφή Attention-Deficit/Hyperactivity Disorder (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας – ΔΕΠΥ), την οποία θεωρεί πλεονέκτημα.

«Είμαι πολύ υπερκινητική λόγω της ΔΕΠΥ. Μπορώ να κάνω χίλια διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα», είπε εξηγώντας ότι βλέπει αυτή την ιδιαιτερότητα ως τη δική της «υπερδύναμη». «Το βλέπω θετικά, γιατί μου επιτρέπει να ασχολούμαι με πολλά πράγματα μαζί. Είναι η σούπερ δύναμή μου».

Η Heidi Klum έχει χτίσει μια καριέρα που περιλαμβάνει μόδα, τηλεόραση και επιχειρηματικότητα. Εκτός από μοντέλο και παρουσιάστρια, είναι γνωστή και για τη συμμετοχή της στο Next Top model της Γερμανίας, ενώ έχει γίνει σχεδόν θρύλος για τα εντυπωσιακά της κοστούμια στο Halloween.

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για τα στερεότυπα γύρω από την ηλικία. Όπως είπε, δεν σκοπεύει να περιορίσει τον εαυτό της επειδή βρίσκεται στα 50 της. «Η μεγαλύτερη παρανόηση για τα 50 είναι ότι θεωρείται πως είσαι “εκτός αγοράς”. Δεν είσαι εκτός. Είμαστε ακόμη εδώ για να μας βλέπουν όλοι», σχολίασε.

Και πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρύβεται μια γυναίκα μεγαλώνοντας: «Μην κρύβεστε στα 50. Η ομορφιά αλλάζει συνεχώς και εγώ είμαι εδώ για αυτή την αλλαγή. Αν όλα έμεναν ίδια, η ζωή θα ήταν βαρετή».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below