Ο Karl Lagerfeld επέλεξε την ηθοποιό Margot Robbie, πρέσβειρα του οίκου, για να γίνει το πρόσωπο της καμπάνιας για την πρώτη συλλογή Coco Neige της CHANEL που σχεδίασε ο couturier για το χειμώνα 2018/19.

Η Coco Neige της CHANEL είναι μια γραμμή αφιερωμένη στα χειμερινά σπορ, το χιόνι και το après-ski. Συνδυάζοντας μια τεχνική γκαρνταρόμπα και urban κομμάτια, η συλλογή εξερευνά τον κόσμο του σκι με όλη την κομψότητα των κωδικών CHANEL. Oι masculine/feminine εμπνεύσεις, το tweed και το δέρμα, καθώς και το quilting και η διχρωμία, έθεσαν τον τόνο της συλλογής με τις λεπτές και σπορ γραμμές.

Η διαφημιστική καμπάνια που φωτογραφήθηκε από τον Karl Lagerfeld αντικατοπτρίζει απόλυτα αυτό το χαρούμενο και αναζωογονητικό πνεύμα, με φόντο το μπλε του ουρανού και τα σύννεφα που αποτελούν ένα ντεκόρ που θα μπορούσατε να φανταστείτε πάνω από την ταράτσα ενός σαλέ.

Με τα μαλλιά της πιασμένα σε κοριτσίστικα κοτσιδάκια να ανεμίζουν, η Margot Robbie είναι πιο χαρούμενη από ποτέ. Κουλουριασμένη σε ένα πάρκα ή ένα κάτω μπουφάν, να ζεσταίνεται με ένα chapka καπέλο, ή ένα μαλακό πουλόβερ, η ηθοποιός διασκέδασε εμφανώς στο σετ.

“Αυτή η καμπάνια ήταν μια από τις μεγαλύτερες εμπειρίες της καριέρας μου. Η ενέργεια και η ατμόσφαιρα στο σετ ήταν τόσο υπέροχη. Ένα από τα πρώτα πράγματα που μου είπε ο Karl Lagerfeld ήταν ότι δεν πρέπει ποτέ να παίρνουμε τον εαυτό μας πολύ σοβαρά. Έχει ένα τέτοιο δημιουργικό μυαλό και ξέρει ακριβώς τι θέλει και το λεπτό που πετύχαινει, προχωρούσαμε στην επόμενη λήψη. Ήταν καταπληκτικό. Ο Karl Lagerfeld είναι τόσο μεγάλος δημιουργός. Ήξερα ήδη ότι είναι ιδιοφυΐα, αλλά ξοδεύοντας χρόνο μαζί του, τώρα ξέρω ότι είναι κι ένας θαυμάσιος άνθρωπος ».

Ανακαλύψτε την καμπάνια CHANEL Coco Neige τον Ιούνιο του 2018. Η συλλογή CHANEL Coco Neige θα είναι στις μπουτίκ από τον Ιούλιο του 2018.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below