Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Marieclaire.gr on Google

Η βροχή και τα σύννεφα επανέρχονται, η ζεστή σοκολάτα επίσης και οι κολοκύθες κάνουν σιγά σιγά την εμφάνισή τους. Είναι φθινόπωρο, που σημαίνει αρωματικά κεριά, βραδιές με βιβλία και ταινίες αλλά και μια νέα χρωματική παλέτα.

Με το layering να είναι σχεδόν απαραίτητο προκειμένου να αντεπεξέλθουμε στις αλλαγές της θερμοκρασίας, τα αξεσουάρ μπορούν να είναι αυτά που κρατούν ένα σύνολο δίνοντάς του χαρακτήρα και συνοχή. Και λίγα αξεσουάρ είναι πιο αγαπητά από τις τσάντες. Ημέρας, γραφείου, μικρές, μεγάλες σε πολλαπλά σχέδια, αποχρώσεις και υλικά, οι τσάντες έχουν χρόνια υπάρξει προϊόν πόθου για τις γυναίκες και σχεδόν πάντα βρίσκονται στη wishlist τους.

Όσο ωραία κι αν ήταν η ιδέα του basket bag από την Jane Birkin, το ατμοσφαιρικό σκηνικό της εποχής επιτάσσει πιο βαθιές υφές, πιο θερμές αποχρώσεις και μια διάθεση που ταιριάζει στο πνεύμα της περιόδου.

Παρακάτω, μερικές τσάντες που μας έχουν τραβήξει την προσοχή για το φετινό φθινόπωρο:

 

Rebecca Donaldson x The Stockholm Shoulder, DeMellier
T Signature Handbag, Tod’s
Rue De Verneuil, Just Brazil Store
Medium top handle bag, Callista
Τσάντα Etro, κατάστημα Kalogirou

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below