Τις επιλέξαμε μία προς μία γιατί είναι διαφορετικές, ολιστικές και αναζωογονούν και το σώμα και το πνεύμα. Ποσφέρονται στα ωραιότερα σπα της Ελλάδας και είναι χωρίς σύγκριση το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας.

1. DEEP TISSUE MASSAGE: Με στόχο την ανακούφιση από το στρες που προκαλεί ένταση στους μύες, αυτό το μασάζ αναζωογονεί το σώμα με τη βοήθεια δυνατών πιέσεων. Οι μαλάξεις εφαρμόζονται σε όλες τις εν τω βάθει μυϊκές ομάδες, με έντονες πιέσεις από τα δάχτυλα, τις γροθιές, τα αντιβράχια ή και τους αγκώνες. Το αποτέλεσμα είναι αναζωογόνηση, τόνωση και χαλάρωση, με πολλά οφέλη, όπως ανακούφιση πόνων, μείωση του στρες, καταπολέμηση φλεγμονών,βελτίωση της στάσης του σώματος και της ποιότητας του ύπνου.

ΠΟΥ: Amirandes Elixir Alchemy Spa στο Amirandes Grecotel Exclusive Resort, Ηράκλειο Κρήτης, amirandes.com.

2. AQUA ELIXIR THALASSO RUND, JACUZZI, SAUNA & HAMMAM: Απολαυστική διαδρομή στο νερό μέσα στην πισίνα Aqua Elixir Thalasso με υδατοπήδακες, υποβρύχια μασάζ, διαδρόμους, καταρράκτες, ξαπλώστρες και καθίσματα με υδρομασάζ στο μεγαλύτερο κέντρο θαλασσοθεραπείας της Ελλάδας. Περνώντας διαδοχικά από όλα τα μηχανήματα όπου το νερό εκτοξεύεται με πίεση, όλα τα σημεία του σώματος δέχονται τα ευεργετικά και τονωτικά αποτελέσματα της θαλασσοθεραπείας. Το αναζωογονητικό αυτό ταξίδι απαλλάσσει από συμπτώματα άγχους, αϋπνίας, πνευματικής κόπωσης, πόνους στους μύες και τις αρθρώσεις.

ΠΟΥ: Κέντρο Θαλασσοθεραπείας Elixir στο Olympia Riviera & Aqua Park Grecotel Luxury Resort, Ολυμπία, olympiarivierathalasso.com.

 

3. CHOCOLATE SYMPHONY: Απολαυστική αντιγηραντική θεραπεία για το σώμα με λιωμένη ελβετική σοκολάτα. Η κακαόμαζα περιέχει βιταμίνες, πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία που τρέφουν την επιδερμίδα, ενώ η αντιοξειδωτική της δράση κατά των ελευθέρων ριζών, την αναζωογονεί. Με αντικαταθλιπτικές και διεγερτικές ιδιότητες, το άρωμά της ξυπνά αναμνήσεις, ηρεμεί και διώχνει το στρες.

ΠΟΥ: Elixir Thalasso Spa Grecotel Kos στο Kos Imperial Thalasso Grecotel, Κως, kosimperial.com.

4. AYURVEDA: Αξιοποιήστε τη μακραίωνη γνώση της παραδοσιακής ινδικής για να επαναφέρετε την ισορροπία στο σώμα και την ψυχή. Επιλέξτε ένα πρόγραμμα διάρκειας τριών έως πέντε ημερών, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το πακέτο ανανέωσης περιλαμβάνει τα πιο αποτελεσματικά ινδικά μασάζ για όλο το σώμα. Το πρόγραμμα αναζωογόνησης περιλαμβάνει αποτοξίνωση με αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα βοτάνων που βελτιώνει τη φυσική κατάσταση του σώματος αποκαθιστώντας την ισορροπία και την καθαρότητα των οργάνων. Το πρόγραμμα αδυνατίσματος ρυθμίζει τον μεταβολισμό του λίπους.

ΠΟΥ: Elixir Spa Retreat στο Cape Sounio Grecotel Exclusive Resort, Σούνιο, capesounio.com.

5. CRYO TIME FREEZE: Παγώστε τον χρόνο στο σήμερα με την απόλυτη κρυοθεραπεία. Είναι ιδανική για ώριμες, ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες και αφήνει το πρόσωπο σφριγηλό και πλήρως ανανεωμένο. Η καινοτομία της Neurocosmetics από την Anne Semonin συνδυάζει 100% ενεργά συστατικά από serums και την κρυοτονωτική δράση σε μια ειδική τεχνική που χαρίζει στο δέρμα νεανική όψη και φυσική λάμψη. Ολοκληρώνεται με τη θεραπεία Exquisite Miracle Eyes για τη διόρθωση της φθοράς στα μάτια.

ΠΟΥ: Elixir Beauty Spa στο Grecotel Creta Palace, Ρέθυμνο Κρήτης, cretapalace.com.

6. DEEP CLEANSING FACIAL: Βαθύς καθαρισμός του προσώπου που συνδυάζει απολέπιση, ατμό και μάσκα. Στόχο έχει να απομακρύνει τα μαύρα στίγματα και τα νεκρά κύτταρα χαρίζοντας αναζωογονημένη επιδερμίδα με φωτεινή όψη. Αφήστε τα δραστικά συστατικά της μάσκας να ενεργοποιηθούν, ενώ απολαμβάνετε ένα πλούσιο μασάζ στα χέρια και τους βραχίονες. Η περιποίηση ολοκληρώνεται με την εφαρμογή ενυδατικής κρέμας, που χαρίζει ενέργεια και λάμψη ενώ η θεραπεία περιλαμβάνει περιποίηση φρυδιών.

ΠΟΥ: Meli Elixir Spa στο Grecotel Meli Palace All Inclusive Resort, Λασίθι Κρήτης, melipalace.com.

7. BACK RITUAL: Μια τελετουργία χαλάρωσης και καθαρισμού της πλάτης. Η ειδική αυτοθερμαινόμενη λάσπη χαλαρώνει βαθιά τους μυς και ανακουφίζει από την ένταση. Αποτοξινώνει το σώμα και δημιουργεί μια βαθιά αίσθηση ξεκούρασης αφήνοντας στο δέρμα βελούδινο άγγιγμα.

ΠΟΥ: Caramel Wellness Centre στο Caramel Grecotel Boutique Resort, Ρέθυμνο Κρήτης, caramel.grecotel.com.

8. SPECIAL CAVIAR THERAPY: Το χαβιάρι είναι το μυστικό συστατικό σε αυτή την θεραπεία σώματος. Τονώνει και συσφίγγει, δρα κατά της κυτταρίτιδας και αποτοξινώνει αφήνοντάς το δέρμα λείο και λαμπερό. Πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, το χαβιάρι έχει μια κυτταρική μορφή παρόμοια με το ανθρώπινο δέρμα έτσι ώστε οι βιταμίνες και τα μέταλλα να απορροφώνται εύκολα, ενισχύοντας την αναγέννηση των κυττάρων και ενεργοποιώντας τον μεταβολισμό.

ΠΟΥ: Eva Palace Elixir Rooftop Love Spa στο Grecotel Eva Palace, Κέρκυρα, evapalace.com.

9. AFTER-SUN TREATMENT: Ο ήλιος αφυδατώνει το δέρμα και το εξαντλεί. Αυτή είναι η ιδανική θεραπεία που καταπραΰνει και αναζωογονεί μετά την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Η ειδική μάσκα σώματος με εκχύλισμα ιβίσκου αναδομεί και ενυδατώνει προσδίδοντας ηρεμία και χαλάρωση.

ΠΟΥ: Elixir Beauty Spa στο Corfu Imperial Grecotel Exclusive Resort, Κέρκυρα, corfuimperial.com.

10. LOMI-LOMI: Απίστευτο χαβανέζικο μασάζ που αφήνει το σώμα χαλαρό και ανανεωμένο. Το Hippie Spa με την έθνικ αισθητική του αλλάζει αυτά που ξέρουμε για τα κέντρα ομορφιάς και δίνει μία καινούργια διάσταση στιλ στις spassionistas.

ΠΟΥ: Hippie Spa στο Grecotel White Palace, Ρέθυμνο Κρήτης, thewhitepalace.com.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below