Το θρυλικό άρωμα La vie est belle της Lancôme, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη λαμπερή ιστορία του και μας καλεί να απαντήσουμε στο ερώτημα: με ποιον διαλέγουμε να μοιραστούμε την ευτυχία;
Πριν ένα 24ωρο, μοιράστηκα την ευτυχία ενός υπέροχου ταξιδιού στο πανέμορφο Παρίσι, με την πιο λαμπερή παρέα. Η ομάδα της Lancome, μας υποδέχτηκε σε έναν πανέμορφο χώρο στο κέντρο του Παρισίου, με θέα τον πύργο του Άιφελ για να ανακαλύψουμε το μυστικό της ευτυχίας.

Από τα αριστερά: Νατάσα Μπερέκου, Σουζάνα Κεγγίτση, Μιρκέτα Βιδάλη, Κατερίνα Γερονικολού, η πρόεδρος της Lancôme, Ms. Francoise Lehmann, Marketing Manager Lancôme, Ιωάννα Φατούρου , Communications Manager Lancôme, Σοφία Ρεγκούκου.

Το La vie est belle-το πρώτο gourmand άρωμα ίριδας- αντανακλά τη θηλυκότητα της ελεύθερης, ανεξάρτητης γυναίκας με μια ξεχωριστή Παριζιάνικη φιλοσοφία: Το μπουκάλι του είναι εμπνευσμένο από το γυναικείο χαμόγελο, σαν λαξευμένο στο κρύσταλλο αλλά και το ίδιο του το όνομα διακηρύττει πως η ζωή είναι ωραία.

Η πρωταγωνίστριά του, η Julia Roberts, διαθέτει το πιο λαμπερό χαμόγελο που καταφέρνει να πλημμυρίσει με ευτυχία όλους γύρω της. Απολαύστε την στο παρακάτω βίντεο: 

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below