Ένα χρόνο πριν ο μπασκετμπολίστας Βασίλης Σπανούλης και η σύζυγός του, Ολυμπία Χοψονίδου έφεραν στον κόσμο το πέμπτο τους παιδί, την μικρή Αναστασία.

Χθες η μπέμπα έκλεισε το πρώτο της έτος με τρόπο πριγκιπικό, περιτρυγιρισμένη από ροζ μπαλόνια και μία ροζ τούρτα που είχε για διακόσμηση ένα ελεφαντάκι.

Η Αναστασία πραγματικά είναι ένα πολύ όμορφο μωρό, το οποίο μοιάζει εξίσου και στους δύο γονείς της, τον «Kill Bill» και την Σταρ Ελλάς 2006.

Η περήφανη μαμά της ανέβασε στο instagram τη σχετική φωτογραφία εύχοντας στην κόρη της χρόνια πολλά: «Ποτε περασε ενας χρονος? Χρονια πολλα ελεφαντακι μου??»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olympia Chopsonidou (@olympiachop) on

Ο μπαμπάς της από την άλλη ανέβασε στο λογαριασμό του στο instagram μία φωτογραφία της με φίλτρο που την έκανε να δείχνει ακόμα περισσότερο σαν μία μικρή αλεπού και της ευχήθηκε και αυτός με τη σειρά του «Happy 1st birthday ?!!!♥️??»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Spanoulis Vassilis (@vassilis7span) on

Από την Ιωάννα Σπυροπούλου

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below