Η βασίλισσα Ράνια μπορεί να είναι γνωστή στους πολιτικούς κύκλους για την υπερασπισή της εκπαίδευσης, της υγείας και την ενδυνάμωση της νεολαίας, ταυτόχρονα όμως έχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με τη βιομηχανία της μόδας.
Οι άψογες στυλιστικές της επιλογές της δεν θυμίζουν σε τίποτα τα μονοχρωματικά ασορτί συνολάκια που συχνά επιλέγουν να φορέσουν οι γαλαζοαίματες. Αντιθέτως, η 46χρονη βασίλισσα πειραματίζεται συνεχώς με τα πιο ευρηματικά looks, ποντάροντας σε εντυπωσιακά αξεσουάρ και σιλουέτες που αναδεικνύουν το σωματότυπό της.
Για την πιο πρόσφατη εμφάνισή της η βασίλισσα επέλεξε ένα κομψό τοπ από τον ελληνικό brand μόδας, Zeus + Dione και επισκέφτηκε ακαδημία καθηγητών στο Αλ Καράκ στο πλαίσιο του προγράμματος Teach Like a Champion 2.0.
View this post on Instagram
To μπλε- εκρού τοπ της παρέμενε συνεπές στο στυλ που συνήθως επιλέγει η βασίλισσα ενώ οι χρυσές λεπτομέρειες στη ραφή του πρόσθεταν επιπλέον ενδιαφέρον στo σύνολο. Ενα κλασικό παντελόνι σε επίσης μπλε απόχρωση κι ένα ζευγάρι διακριτικά σκουλαρίκια ολοκλήρωσαν ιδανικά το look.



