Κατά καιρούς εμφανίζονται κάποια fashion items που κάνουν τον κόσμο να αναρωτιέται.  Κομμάτια που έχουν σχεδιαστεί για να σας κάνουν να ξεχωρίζετε από το πλήθος και είναι βέβαιο ότι θα σας κάνουν το επίκεντρο όπου κι αν πάτε.

Πρόσφατα υπήρξαν τα παπούτσια Christopher Kane παπούτσια που κατασκευάστηκαν από σφουγγάρια κουζίνας. Και τώρα υπάρχει ένα νέο κομμάτι που έχει τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων –  για όλους τους λάθος λόγους.

Ο οίκος μόδας Fendi λάνσαρε πρόσφατα ένα πόντσο που θα σας κρατήσει ζεστές καθώς ο καιρός γίνεται πιο δροσερός, αλλά υπάρχει κάτι λίγο ασυνήθιστο σε αυτό.

Οι άνθρωποι στα social media δεν μπορούσαν να μην παρατηρήσουν ότι το διακοσμημένο με γούνα αλεπούς (ναι, πραγματική γούνα αλεπούς, που δε μας ενθουσιάζει σαν ιδέα) ροζ πόντσο μοιάζει πραγματικά με κάτι πολύ οικείο.

Η διαφημιστική εικόνα για το προϊόν, η οποία δείχνει στους πελάτες πώς να φορέσουν το πόντσο υποστηρίζουν ότι το κάνει να μοιάζει ύποπτα με έναν γυναικείο κόλπο.

Ναι, καλά διαβάζετε.

Οι χρήστες του Twitter ήταν οι πρώτοι που σημείωσαν τις εντυπωσιακές ομοιότητες μεταξύ του αντικειμένου και των γυναικείων γεννητικών οργάνων ενώ κάποιοι από αυτούς επεσήμαναν ότι αν γυρίσετε την φωτογραφία του κασκόλ ανάποδα, φαίνεται πιο ρεαλιστική.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below