Εμπνευσμένες από την τάση του Korean Beauty, οι μάσκες μιας χρήσης χαρίζουν άμεσο αποτέλεσμα και αποτελούν το skincare μυστικό μας για skin boost ανά πάσα στιγμή.
Εμείς λατρεύουμε τις sheet masks αφενός γιατί φορώντας τες νιώθουμε ότι περιποιούμαστε λίγο παραπάνω τον εαυτό μας, μιας που θυμίζουν πολύ τις μάσκες που χρησιμοποιούν σε αρκετά ινστιτούτα μετά από κάποια βαθιά περιποίηση, αλλά κυρίως γιατί μπορούμε να τις φορέσουμε ΠΑΝΤΟΥ. Ακόμη και στο αεροπλάνο, για να διατηρήσουμε υψηλά τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας μας κατά τη διάρκεια της πτήσης.
Δοκιμάσαμε και καταλήξαμε. Αυτές είναι οι καλύτερες sheet masks του 2018:
Pure Charcoal Black Tissue Mask, Garnier:


Εμπλουτισμένη με μαύρο άνθρακα, η συγκεκριμένη μάσκα χαρίζει βαθύ καθαρισμό και απορροφά άμεσα την έξτρα λιπαρότητα της επιδερμίδας. Ιδανική για επιδερμίδες με τάση για ακμή.
The Hydrating Facial, La Mer:


Mια ποολυτελής μάσκα που λειτουργεί σαν ενυδατικό boost. Το εξαιρετικά θρεπτικό Miracle Broth μειώνει άμεσα τα σημάδια ξηρότητας και γήρανσης της επιδερμίδας και χαρίζει απαλή και σφριγηλή όψη, βελτιώνοντας ορατά ακόμη και το πιο ξηρό δέρμα.
Advanced Genifique Hydrogel Melting Mask, Lancôme:


Εμπλουτισμένη με τον ορό Advanced Genifique της Lancôme, αυτή η μάσκα τζελ αποτελεί το απόλυτο anti-aging μυστικό των skincare gurus. Η μάσκα σου δίνει την αίσθηση ότι «λιώνει» στην επιδερμίδα και έτσι τα πολύτιμα αντιγηραντικά συστατικά της εισέρχονται στο 100% στο δέρμα. Μετά τη χρήση, η επιδερμίδα δείχνει απίστευτα λαμπερή, αναζωογονημένη και απαλή.
Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask, Estee Lauder:


Η μάσκα υψηλής απόδοσης από ένα λεπτό φύλλο αλουμινίου δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας που επιτρέπει στις πανίσχυρες τεχνολογίες της Estee Lauder να εισχωρήσουν γρήγορα και βαθιά στην επιφάνεια της επιδερμίδας και να τη βοηθήσουν να κλειδώσει την υγρασία. Άμεσα, η επιδερμίδα δείχνει πιο αναζωογονημένη και πιο ανανεωμένη.
Rubber Mask Moist Solution, Dr. Jart (Sephora):


Μια μάσκα μοντελοποίησης άμεσης ενυδάτωσης και φρεσκάδας, που εμποδίζει την εξάτμιση ουσιών σύσφιξης. Όλα τα οφέλη μιας μάσκας μοντελοποίησης με μόλις 2 απλά βήματα: Σε 1ο στάδιο, μια ενυδατική αμπούλα-ορός ενισχύει και ενδυναμώνει την ελαστικότητα, ενώ η ροζ μάσκα μοντελοποίησης σε 2ο στάδιο εμποδίζει την εξάτμιση των ενεργών συστατικών και καταπραΰνει την επιδερμίδα.Ιδανική λύση για χαλαρή επιδερμίδα που χρειάζεται θεραπεία σύσφιξης.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below