O Travis Scott είναι ο σύντροφος της Kylie Jenner και πατέρας της κόρης τους Stormi. Πριν λίγες ημέρες και με αφορμή την -έχουμε χάσει το μέτρημα- απιστία του Tristan Thompson, πρώην συντρόφου της αδερφής της Kylie, Khloe, κυκλοφόρησαν φήμες ότι και ο Travis απατάει την Kylie.

Aυτό είχε ως αποτέλεσμα ο rapper να κλείσει το λογαριασμό του στο Instagram για να αποδείξει ότι είναι αθώος αφού το πρόβλημα είχε εντοπιστεί στο ότι παραήταν φιλικός σε μηνύματα που αντάλλασε εκεί με κάποιες κυρίες.

Σε δεύτερο χρόνο όμως, ο Travis ο οποίος φωνάζει για την αθωότητά του έκανε κάτι ακόμη για να διασκεδάσει τις φήμες που τον ήθελαν να φλερτάρει με άλλες γυναίκες, έκανε μια ακόμη κίνηση η οποία είναι μεν παρατραβηγμένη, αλλά σίγουρα δείχνει ότι προσπαθεί.

Εμφανίστηκε λοιπόν σε αγώνα μπάσκετ των Houston Rockets φορώντας ένα φούτερ το οποίο είχε πάνω στάμπα με το πρόσωπο της Kylie Jenner. Όχι, δεν κάνουμε πλάκα.

Είναι άραγε αυτός ένας τρόπος να διαλαλήσει παντού ότι έχει την Kylie κορώνα στο κεφάλι του ή έστω στάμπα στο στήθος του ή το παρατραβάει αποδεικνύοντας έτσι την ενοχή του;

 

 

 

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below