Δεν είναι μυστικό ότι η δούκισσα του Cambridge αγαπά τις μαύρες Tod’s γόβες της. Είναι ευέλικτες, άνετες και εύκολο να φορεθούν, οπότε είναι λογικό να τις φοράει σχεδόν ασταμάτητα.Παρόλα αυτά η δούκισσα πειραματίζεται τον τελευταίο καιρό με τα παπούτσια της, αντικαθιστώντας πολλά από τα αγαπημένα της παπούτσια με πιο μοντέρνα στυλ. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα; Οι καφέ combat boots της: τα casual παπούτσια που ταιριάζουν με όλα και είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα παπούτσια αυτή τη στιγμή.

Xθες, η Κέιτ Μίντλετον πραγματοποίησε μια επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία της Scouts στο Gilwell Park. Η δούκισσα έμαθε περισσότερα για το τελευταίο πιλοτικό πρόγραμμα του οργανισμού, μια νέα πρωτοβουλία που έχει σκοπό να βοηθήσει τα μικρότερα παιδιά να βελτιώσουν την «συναισθηματική τους αντοχή, επικοινωνία και γλωσσικές δεξιότητες όπως και την ετοιμότητά τους για το σχολείο».

Για την περίσταση επέλεξε ένα casual look, αφού το μεγαλύτερο μέρος της επίσκεψής της αφορούσε μια εξερεύνηση στα κοντινά δάση. Η εμφάνισή της περιελάμβανε ένα μπορντό πουλόβερ J.Crew, μαύρο skinny jeans και τα νέα αγαπημένα παπούτσια της: oι army boots της Chloé που διαθέτουν μια παχιά ξύλινη σόλα και χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες.

Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below