Όταν η αγάπη μας για την ομορφιά, συνδυάζεται με ένα ταξίδι στο «κέντρο» της δημιουργίας των πιο hot beauty προϊόντων, αυτή πολλαπλασιάζεται.
Πριν λίγες ημέρες είχα την τύχη να ταξιδέψω με την Bioderma στα κεντρικά της εταιρίας Naos σε ένα πανέμορφο –και super lux- ταξίδι στη Γαλλική Ριβιέρα. Πρώτη στάση Κάννες. Στην πόλη του σινεμά και της φινέτσας- ή αλλιώς στο στολίδι της Κυανής Ακτής- ήταν η βάση μας γι’αυτή τη μαγευτική, ταξιδιωτική εμπειρία.


Μόλις φτάσαμε στο δωμάτιο, μας περίμενε ένα beauty kit με όλα τα απαραίτητα: το cult (και forever favorite) No1 νερό καθαρισμού micellaire Sensibio H2O και το νέο, ιδιαίτερο λανσάρισμα της BiodermaPhotoderm Nude Touch SPF50+, το οποίο δοκίμασα και λάτρεψα!


Το επόμενο πρωί ένα… ελικόπτερο μας μετέφερε στα κεντρικά της Naos στην μαγευτική Aix En Provence. Μια βόλτα στο εργοστάσιο όπου παράγεται το best selling Sensibio H20, αποδεικνύει ότι πρόκειται για το Νο1 νερό micellaire σε πωλήσεις παγκοσμίως, μιας που η παραγωγή του δεν σταματάει ποτέ.Κάθε 2 δευτερόλεπτα πωλείται 1 μπουκάλι από το θαυματουργό Sensibio H2O, οπότε δεν υπάρχει χρόνος αναμονής και καθυστέρησης στο κομμάτι της παραγωγής.



Ο ενθουσιασμός όμως γίνεται ακόμη μεγαλύτερος, όταν έρχεται η ώρα να μάθουμε κάθε λεπτομέρεια για το ολοκαίνουργιο αντηλιακό Photoderm Nude Touch SPF50+ της Bioderma. Λεπτόρρευστο, ανάλαφρο και ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες, το ένστικτο μιας beauty maniac λέει ότι αυτό το προϊόν θα γίνει το αγαπημένο κάθε ελληνίδας.

Oι καινοτομίες του Photoderm Nude Touch SPF50+ της Bioderma? Σημείωσε προσεκτικά: 

-Θα το βρεις σε 3 διαφορετικές αποχρώσεις (natural, light,golden) που προσαρμόζονται μέσα σε 30” στον τόνο της κάθε επιδερμίδας

– Έχει 100% φυσικά φίλτρα!

-Η υφή του είναι απίστευτα λεπτόρρευστη για εύκολη και ομοιόμορφη εφαρμογή, που μετατρέπεται στη συνέχεια σε ματ αποτέλεσμα πούδρας χάρη στην τεχνολογία Liquid to Powder

– Είναι ιδανικό για το λιπαρό/μικτό δέρμα καθώς είναι μη φαγεσωρογόνο και ανάλαφρο για το δέρμα

Απλά ανακινείς το μπουκαλάκι, μέχρι να ακούσεις τον χαρακτηριστικό ήχο της μπίλιας, απλώνεις το λεπτόρρευστο αντηλιακό και το αποτέλεσμα είναι απόλυτα ματ, σταθερό και ταυτόχρονα ενυδατικό.
Η ημέρα μας τελειώνει με μια βόλτα στην πανέμορφη Aix En Provence και δείπνο a la French στις Κάννες.


Η εμπειρία στη γαλλική Ριβιέρα δεν θα μπορούσε να είναι ολοκληρωμένη, αν δεν επισκεπτόμασταν το Μονακό. Μια βόλτα στο πριγκιπάτο με τον κοσμοπολίτικο αέρα, έκλεισε με τις πιο μαγευτικές αναμνήσεις ένα ταξίδι ομορφιάς, γαλλικής φινέτσας και πολυτέλειας με την αγαπημένη μας Bioderma.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below