Nωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο οίκος Dior συνεργάστηκε με το Βενετσιάνικο Heritage Foundation για την αναβίωση του  “Tiepolo Ball” , που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1951 από τον τον παγκοσμίου φήμης συλλέκτη τέχνης Charles de Beistegui.  Με μια αποκλειστική λίστα καλεσμένων που περιλάμβανε βασιλείς, διασημότητες και σοσιαλιτέ, η εκδήλωση ονομάστηκε “ο Χορός του Αιώνα”.

Photo: Courtesy of Dior

Φέτος, μετά από μια παύση 68 χρόνων του”Tiepolo Ball” ο οίκος τίμησε και πάλι την άρρηκτη σύνδεση μεταξύ Dior και Βενετίας επαναφέροντας το λαμπερό χορό, στο Palazzo Labia της ιταλικής πόλης. Η φιλανθρωπικού χαρακτήρα εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σε συνδυασμό με την έναρξη της Μπιενάλε της Βενετίας, ενίσχυσε την αποκατάσταση της αρχιτεκτονικής και της πολιτιστικής κληρονομιάς της Βενετίας, ενώ ταυτόχρονα επανασυνδέθηκε με την κληρονομιά του Dior και την αγάπη του για τα εντυπωσιακά φορέματα.

Η εκδήλωση σηματοδότησε την 20η επέτειο του Ιδρύματος και προσέλκυσε μια σειρά από διάσημους επισκέπτες όπως οι Σιένα Μίλερ, Κάρλι Κλος και Μόνικα Μπελούτσι.

Η Κάρλι Κλος

Getty Images

Η Μόνικα Μπελούτσι

Getty ImagesΗ Σιένα Μίλερ

Getty Images

Η Τίλντα Σουίντον

Getty Images

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below