Αν θέλετε να ζήσετε μαγικές στιγμές μέσα σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, αρκεί να εμπιστευτείτε την Αναστασία Θηβαίου, τον άνθρωπο του La Fleuriste στο Πόρτο Χέλι. To απίστευτο πάθος της και η μακρόχρονη εμπειρία της στη διακόσμηση εκδηλώσεων εγγυώνται ένα αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία και θα πραγματοποιήσει κάθε σας όνειρο.

Προσεκτικά επιλεγμένα art de la table και ιδιαίτερες συνθέσεις λουλουδιών πρόκειται να δημιουργήσουν το ιδανικό περιβάλλον για τις πιο ξεχωριστές σας στιγμές. Από τις πιο μεγάλες εκδηλώσεις της ζωής σας έως τις πιο μικρές καθημερινές γιορτές, το La Fleuriste υπόσχεται να δημιουργήσει μια υπέροχη ατμόσφαιρα, προσαρμοσμένη στην επιθυμία του εκάστοτε πελάτη.

Η εκλεπτυσμένη αισθητική και ο επαγγελματισμός συναντιούνται στο La Fleuriste, για να δώσουν μορφή στα δικά σας όνειρα. Εμπιστευτείτε το και χαρίστε στον εαυτό σας τις πιο ανεπανάληπτες στιγμές. Αλλωστε η ξεχωριστή ημέρα του γάμου σας ή η βάπτιση του παιδιού σας οφείλει να είναι ακριβώς έτσι όπως την έχετε ονειρευτεί.

Δίπλα σας σε κάθε μαγική στιγμή της ζωής σας, το La Fleuriste υπόσχεται να δώσει πνοή στα πιο παραμυθένια σας όνειρα. Η τέχνη της ανθοδεσίας, το εκλεπτυσμένο στυλ και ο επαγγελματισμός συναντιούνται για να δημιουργήσουν αξέχαστες εκδηλώσεις και ξεχωριστές στιγμές γεμάτες χρώματα!

Facebook page: https://www.facebook.com/lafleuriste.gr/

Instagram profile: https://www.instagram.com/anastasiathiveou/

*Το La Fleuriste έχει ως έδρα το Πορτοχέλι και δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below