Ήταν λίγο πριν από τα Χριστούγεννα όταν το Netflix έκανε διαθέσιμο στην πλατφόρμα του, το Bridgerton. Από τις πρώτες κιόλας ημέρες, η σειρά εποχής με την υπογραφή της Shonda Rhimes (Grey’s Anatomy), μονοπώλησε το ενδιαφέρον των συνδρομητών, κατατάσσοντάς το στην πρώτη θέση του ελληνικού Top 10. Να σημειωθεί πως σε 28 ημέρες κυκλοφορίας, περισσότεροι από 63 εκατομμύρια χρήστες παρακολούθησαν το love story του Simon Basset, Δούκας του Hastings και της Daphne Bridgerton, ενώ οι fans με περιμένουν με ανυπομονησία την επόμενη σεζόν.

Υψηλή κοινωνία, αριστοκρατικά κοστούμια, ρομάντζα, μυστικά και σκάνδαλα είναι όσα συνθέτουν το Bridgerton. Αξίζει να σημειωθεί πως για το ενδυματολογικό κομμάτι, σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν χιλιάδες κοστούμια από μία ομάδα 238 ατόμων, που εργάστηκε ασταμάτητα για πέντε μήνες προτούν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο Marie Claire η ενδυματολόγος, Ellen Mirojnick.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Αυτό που συζητήθηκε έντονα για το Bridgerton, ήταν οι αισθησιακές σκηνές που αν μη τι άλλο ήταν χορταστικές. Παράπονο δεν έχουμε. Κι αν νομίζατε ότι αυτό που παρακολουθήσαμε ήταν αρκετό, τότε prepare yourselves διότι στα νέα επεισόδια, το σεξ πρόκειται να είναι ακόμα περισσότερο, όπως χαρακτηριστικά προανήγγειλε ο Jonathan Bailey, ο Anthony Viscount Bridgerton για τη σειρά.

Αυτό που ξεχωρίζει στη σειρά είναι η οικειότητα, η ταυτότητα και η σεξουαλικότητα – και φυσικά θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα το συνεχίσουμε”, ανέφερε. Αστειευόμενος μάλιστα σχολίασε τις δικές του γυμνές σκηνές: “Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει έναν ρόλο όπου τα οπίσθιά του έχουν γίνει πολύ πιο γνωστά πριν το πρόσωπό του; Νομίζω ότι η έκφραση της σεξουαλικότητας σε αυτή τη σειρά είναι πολύ σημαντική”.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως ο επόμενος κύκλος θα δώσει έμφαση στον κληρονόμο της περιουσίας της οικογένειας Bridgerton, Anthony Viscount, και στην προσωπική του ζωή. Για την ακρίβεια, η ανεύρεση συζύγου θα είναι το φλέγον ζήτημα, ενώ όπως αναφέρει η Sun, το πρόσωπο που θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον θα είναι η Kate Sharma (Simone Ashley).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Simone Ashley (@simoneasshley)

Όσον αφορά το πότε θα γίνει διαθέσιμη η 2η σεζόν και να πάρουν απαντήσεις τα ερωτήματα που μας έχουν γεννηθεί, θα χρειαστεί να εφοδιαστούμε με αρκετή υπομονή, μιας κι αυτό θα αργήσει πολύ να συμβεί. Τα ευχάριστα νέα είναι πως τα γυρίσματα θα πάρουν το πράσινο φως, τον Μάρτιο του 2021, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ειδικής επιστολής προς τους fans.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη shondaland tv (@shondaland)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below