Από χθες όλη η Ελλάδα μιλά για την αγόρευση της εισαγγελέως Αριστοτέλειας Δόγκα, στην υπόθεση της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη. Ενός κοριτσιού που πάλεψε για την τιμή της και τη ζωή της, αλλά την έχασε πολύ νωρίς. Ενός παιδιού που “ήχθη ως πρόβατο επί σφαγή και ως αμνός άμωμος”, όπως είπε η ίδια εισαγγελέας, στην μητέρα της Ελένης.

Οι γονείς της Ελένης, την ευχαρίστησαν με μια απλή κίνηση κι εκείνη τους ευχαρίστησε δημόσια. Το μπουκέτο από λουλούδια που πρόσφερε μέσω του συζύγου της με σεβασμό και αγάπη, η τραγική μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου στην εισαγγελέα λίγες ώρες μετά την συγκλονιστική της αγόρευση στο δικαστήριο, κοσμούν από χθες το απόγευμα το γραφείο της.

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς η εισαγγελέας ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook την φωτογραφία με τα κόκκινα τριαντάφυλλα, που της έδωσαν οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας, γράφοντας: «Το ωραιότερο και πολυτιμότερο δώρο της ζωής μου. Κυρία Κούλα… Σας ευχαριστώ».

Στις 9 Μαϊου η εισαγγελέας είχε κάνει και την παρακάτω ανάρτηση, ξαναδημοιεύοντάς της και στις 12 Μαϊου. “Έτσι δε μπορώ (πια) να ζήσω ούτε χωρίς εσένα ούτε μ’ εσένα”. Οβιδιος. Αφιερωμένο εις μνήμην (Ε.Τ)