Το BFI London Film Festival συγκεντρώνει κάθε Οκτώβριο τα πιο σημαντικά ονόματα του διεθνούς κινηματογράφου, αλλά και τις πιο συζητημένες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Φέτος, πραγματοποιήθηκε το 69ο Φεστιβάλ και κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του After the Hunt του Luca Guadagnino, μία παρουσία κατάφερε να ξεχωρίσει με τρόπο ανεπιτήδευτο και αφοπλιστικά κομψό: η Ayo Edebiri.

Η πολυβραβευμένη ηθοποιός, που συνεχίζει να χαράζει μια εντυπωσιακή πορεία μετά το The Bear, εμφανίστηκε με ένα φόρεμα Chanel από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2026, συνδυάζοντας τη διαχρονική κομψότητα του οίκου με τη δική της μοντέρνα, ήρεμη δύναμη. Το look της απέπνεε φινέτσα και αυτοπεποίθηση, με ρευστές γραμμές, διακριτικές πτυχώσεις και minimal styling που τόνιζαν τη φυσική της χάρη. Τα κοσμήματα Chanel και το φυσικό μακιγιάζ της συμπλήρωναν ένα αποτέλεσμα που ανέδειξε την αυθεντικότητά της χωρίς καμία υπερβολή.
Στην ταινία, η Edebiri υποδύεται μια φοιτήτρια που βρίσκεται στο επίκεντρο μιας ηθικής σύγκρουσης δίπλα στη Julia Roberts και τον Andrew Garfield, ένας ρόλος που επιβεβαιώνει τη δραματική της ωριμότητα, από τόσο νεαρή ηλικία. Όμως, στο κόκκινο χαλί του Λονδίνου, έγινε φανερό και κάτι ακόμα, εξίσου σημαντικό: ότι ανήκει στη νέα γενιά γυναικών που ενώνουν την τέχνη και το στυλ, κάνοντάς τα μέσο προσωπικής έκφρασης.