Έπειτα από 6 χρόνια η Beyonce επιστρέφει με με νέο δίσκο. Το άλμπουμ με τίτλο “Renaissance” θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου. Μέχρι τότε η pop star μάς έδωσε μια μικρή γεύση με το πρώτο single από τον δίσκο. Το νέο άλμπουμ είναι η συνέχεια του «Lemonade» του 2016.

Το house κομμάτι, το οποίο διαρκεί πάνω από τέσσερα λεπτά, περιλαμβάνει δείγματα της επιτυχίας του 1993 του Robin S “Show Me Love” και του Big Freedia “Explode” και ονομάζεται “Break My Soul”.

Η ίδια έκανε μία ανάρτηση πρόσφατα με το εξωφυλλο το δίσκου

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Μπορεί αυτό να είναι το πρώτο άλμπουμ που κυκλοφορεί η Beyonce μετά το 2016, αλλά στο διάστημα αυτό έχει κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ soundtrack για το The Lion King και το “Everything Is Love”, ένα συνεργατικό άλμπουμ με τον σύζυγό της Jay-Z . Επίσης, κυκλοφόρησε το “Homecoming: The Live Album”, το οποίο ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της στο Coachella το 2018, ενώ τον Μάρτιο, άνοιξε τα 94α ετήσια  Βραβεία Όσκαρ με μια  εντυπωσιακή ερμηνεία του “Be Alive” του King Richard.

Ακούστε το νέο της κομμάτι

Τι έλεγε η pop star πριν περίπου έναν χρόνο για τη μουσική της

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τα πλάνα της στη μουσική, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε τον Αύγουστο του 2021 στο Harper’s Bazaar, η Μπιγιονσέ είχε αναφερθεί στην έννοια της αναγέννησης εμμέσως, λέγοντας:

«Με όλη την απομόνωση και την αδικία του περασμένου χρόνου, νομίζω ότι είμαστε όλοι έτοιμοι να δραπετεύσουμε, να ταξιδέψουμε, να αγαπήσουμε και να γελάσουμε ξανά. Νιώθω μια αναγέννηση να αναδύεται και θέλω να συμμετέχω στην καλλιέργεια αυτής της απόδρασης με κάθε δυνατό τρόπο». 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below