Είναι πλέον τρόπος ζωής για τη Χριστίνα Μπόμπα η γυμναστική. Σε αυτό την βοηθάει και ο σύζυγός της Σάκης Τανιμανίδης με τον οποίο συχνά προπονούνται παρέα. Από το κολύμπι στους εξωτικούς προορισμούς που επιλέγουν κάθε τόσο μέχρι το πρόγραμμα στο γυμναστήριο που περιλαμβάνει και βάρη. Αν και το δεύτερο για εκείνη δεν είναι και το καλύτερό της. Προτιμά τους εναλλακτικούς τρόπους εκγύμνασης.

Η Χριστίνα τους καλοκαιρινούς μήνες απολαμβάνει και τη yoga. Κάτι που δεν απορρίπτει και το χειμώνα αλλά το τελευταίο διάστημα ανακάλυψε και την aerial yoga που είναι πολύ διασκεδαστική. Από μικρή έπαιζε πολύ βόλεϊ και μεγαλώνοντας δοκίμασε τις δυνάμεις της στο beach volley για να μπορεί να το συνδυάζει και με την κολύμβηση.

Από τις αθλητικές δραστηριότητες που αγαπά, εκτός από το ποδήλατο, είναι και το box. Στο παρελθόν την έχουμε να προπονείται στο ρινγκ ενώ από τα αγαπημένα της είναι και το crossfit.

Μαζί με τη γυμναστική βέβαια ακολουθεί και συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής. Συχνά και μικρά γεύματα με έμφαση στο πρωινό. Λατρεύει την μεσογειακή διατροφή, αποφεύγει τα πολλά γλυκά ενώ αν πάρει 1-2 κιλά δεν αγχώνεται αλλά το βλέπει σαν καλή αφορμή για περισσότερη γυμναστική.