Μια νεαρή γυναίκα στη Νέα Υόρκη προειδοποίησε μέσω TikTok τις χρήστριες του Tinder να μείνουν μακριά από έναν άντρα με το όνομα Josh. Στη συνέχεια διηγήθηκε την εμπειρία της σε ραντεβού μαζί του, το οποίο πήρε μια ασυνήθιστα περίεργη αλλά και ξεκαρδιστική τροπή.

Καθώς περπατούσε στο SoHo η κοπέλα αντάλλαξε βλέμματα με έναν άντρα που βρήκε αμέσως ελκυστικό, αλλά στην πραγματικότητα δεν μίλησαν ποτέ. Τελικά, εκείνος τη βρήκε στο Tinder αφού θυμήθηκε ότι είχε κάνει match στο παρελθόν μαζί της. Αφού κουβέντιασαν, ήπιαν μερικά ποτά και έκαναν σχέδια να ξαναδούν ο ένας τον άλλον. Το δεύτερο ραντεβού τους έγινε στο σπίτι της κοπέλας.

«Μιλούσαμε πολύ για μόδα, παπούτσια και εκείνος έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον συγκεκριμένα για τα παπούτσια Tabi», λέει προτού του αποκαλύψει ότι η ίδια είχε ένα τέτοιο ζευγάρι.

@nextlevellexuss Girls and gays of TikTok please get to work 😭 #nycdating #tinderhorrorstories #hingedating #margielatabis #nyc#greenscreen ♬ Dance You Outta My Head – Cat Janice

Για όσους δεν τα γνωρίζουν, τα Tabi shoes του οίκου Maison Margiela είναι ένα στυλ παπουτσιού με ιδιαίτερο split-toe design, που έχει μια αρκετά μεγάλη άνοδο σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια – ειδικά ανάμεσα σε ένα νεότερο πλήθος αλλά και σε μια εκλεκτή, αλλά κομψή, λίστα διασημοτήτων η οποία περιλαμβάνει την Zendaya, την Dua Lipa, την Kylie Jenner και τη Rihanna μεταξύ άλλων. Επίσης η τιμή τους ανέρχεται περίπου στα 1000 ευρώ, αναλόγως το μοντέλο.

Η φαινομενικά αθώα συζήτηση του ζευγαριού σε σχέση με τη μόδα οδήγησε στο πιο παράξενο τέλος όταν εκείνη ανακάλυψε μετά το ραντεβού τους ότι τα παπούτσια της είχαν εξαφανιστεί.

@_marisamartins_

Αφού εκείνος έφυγε, κοίταξε τα ράφια της και συνειδητοποίησε ότι τα Mary-Jane Tabi της δεν ήταν πουθενά, οπότε έσπευσε αμέσως να επικοινωνήσει μαζί του.

« Πήγα στο Tinder για να του στείλω μήνυμα και αυτός δεν υπήρχε πουθενά. Λέω, “Ωχ, όχι, αυτός έκλεψε τα παπούτσια μου”. «Πηγαίνω στο αρχείο καταγραφής κλήσεων και τότε συνειδητοποίησα ότι το ιστορικό των κλήσεών μου είχε διαγραφεί, οπότε δεν μπορούσα να βρω τον αριθμό του».

Στη συνέχεια η κοπέλα θυμήθηκε ότι εκείνος ζήτησε να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνό της για να βάλει μια λίστα αναπαραγωγής του Spotify, οπότε είχε τότε την ευκαιρία να διαγράψει όλα τα στοιχεία του από το τηλέφωνό της.

Τελικά, αφού η κοπέλα δημοσίευσε ένα screenshot του υποτιθέμενου προφίλ του στο Tinder στα stories της στο TikTok, με τη βοήθεια άλλων χρηστών κατάλαβε ποιος ήταν και οι δυο τους άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα. Στην αρχή, εκείνος αρνήθηκε να παραδεχτεί την κλοπή αφού εκείνη δεν είχε αποδείξεις.

Έτσι, η κοπέλα του παρείχε στοιχεία στέλνοντας να φωτογραφία που φέρεται να δείχνει τη φίλη του να φοράει ένα ζευγάρι Tabi που εκείνος μόλις της είχε χαρίσει.

«Με κατάλαβες, θα σου τα επιστρέψω, δώσε μου λίγο χρόνο μόνο και πες μου το μέρος. Σου ζητώ απλώς να αφαιρέσεις τη δημοσίευση από το tik tok», απαντά τελικά.

Αργότερα, όπως αναφέρει η ίδια οι δυο τους συναντήθηκαν και η κοπέλα πήρε πίσω τα παπούτσια της. Οι χρήστες της πλατφόρμας όμως διασκέδαζαν για καιρό μετά το περιστατικό.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below