Όταν η Lily D. Moore ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με την υποκριτική στα έξι χρόνια της, την ερωτεύτηκε αμέσως και συνειδητοποίησε ότι μεγαλώνοντας θα ήθελε να γίνει ηθοποιός. Το γεγονός ότι έχει ένα έξτρα χρωμόσωμα δεν είχε καμία απολύτως σημασία για τα όνειρά της.

Και πράγματι, στα 19 της έχει αρχίσει να τα κάνει πραγματικότητα. Πρωταγωνιστεί, για πρώτη φορά, στην κομεντί «Color My World with Love», που αφηγείται την ιστορία του έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους με σύνδρομο Down.

Έτσι, πλέον έχει το δικαίωμα να κάνει ακόμα μεγαλύτερα όνειρα, δηλώνοντας στο περιοδικό «People»: «Θα ήθελα να γίνω ο πρώτος άνθρωπος με σύνδρομο Down που θα κερδίσει Όσκαρ».

Πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά, στην κομεντί «Color My World with Love», που αφηγείται την ιστορία του έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους με σύνδρομο Down.

Μάλιστα σκοπεύει να συνδυάσει την αγάπη της για την υποκριτική με πανεπιστημιακές σπουδές. Από το φθινόπωρο θα είναι φοιτήτρια στο Clemson University, όπου έχει επιλέξει να εστιάσει στον τομέα της υγείας, καθώς «θέλω πραγματικά να βοηθήσω ανθρώπους και να σώσω ζωές».

Ίσως όμως να μην είχε πετύχει τόσο πολλά αν δεν υπήρχαν «δύο γονείς που με βοηθούν πάρα πολύ» και οι δύο μεγαλύτερες αδερφές της, που την παρακινούν διαρκώς να κυνηγήσει τις επιθυμίες της. Οι οποίες δεν διαφέρουν από τις δικές μας, όπως επισημαίνει η ίδια: «Οι άνθρωποι με σύνδρομο Down έχουμε ελπίδες και όνειρα όπως όλοι. Θέλουμε να έχουμε φίλους, μια δουλειά, να πάμε στο πανεπιστήμιο, να ερωτευτούμε, να ζούμε ανεξάρτητοι και να παντρευτούμε. Δεν θέλουμε να μας λυπάται κανένας».

Δείτε μια ανάρτηση για τη νέα της ταινία:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below