Ο Οκτώβριος έχει θεσπιστεί παγκοσμίως ως ο μήνας ενημέρωσης, πρόληψης και καταπολέμησης του νούμερο ένα γυναικολογικού καρκίνου, αυτού του μαστού.

Φέτος λοιπόν, στο πλαίσιο αυτό, η βρετανίδα σχεδιάστρια Stella McCartney συνεργάζεται και πάλι με την Adidas και λανσάρει το πρώτο αθλητικό σουτιέν για γυναίκες οι οποίες έχουν υποβληθεί σε μαστεκτομή. Η ίδια δήλωσε: «Ήθελα να ενθαρρύνω τις γυναίκες ώστε να αρχίσουν να αθλούνται ξανά, να φροντίζουν το σώμα τους και την υγεία τους»

To συγκεκριμένο σουτιέν είναι διαθέσιμο σε δυο αποχρώσεις και απευθύνεται στις γυναίκες οι οποίες αναρρώνουν και προσπαθούν να επιστρέψουν στους ρυθμούς της προηγούμενης ζωής τους, ενώ στοχεύει στο να κάνει τις γυναίκες να μην αισθάνονται ότι ξεχωρίζουν όταν το φοράνε στο γυμναστήριο κάτι που το πετυχαίνει απόλυτα.

Ο σχεδιασμός του έγινε σε συνεργασία με ειδικούς οι οποίοι το έκαναν να είναι απόλυτα λειτουργικό: Έχει φερμουάρ στο μπροστινό μέρος και εσωτερικές θήκες με αφαιρούμενα pads και οι ραφές του βρίσκονται γύρω από τα μπράτσα και όχι στην περιοχή του στήθους όπου το δέρμα πιθανότατα να είναι ήδη ταλαιπωρημένο και ευαίσθητο. Το πρόσωπο της καμπάνιας είναι η πρωταθλήτρια πυγμαχίας Michele Aboro η οποία έχει νικήσει τον καρκίνο του μαστού και έχει μοιραστεί την εμπειρία της. Θα το βρείτε ΕΔΩ