Συχνά παραπονιόμαστε, στις εξορμήσεις μας στην παραλία, γιατί δεν βρίσκουμε πάρκινγκ κοντά στη θάλασσα ή διαθέσιμη ξαπλώστρα. Εκείνες τις στιγμές όμως ας σκεφτούμε εκείνους για τους οποίους ένα απλό μπάνιο στη θάλασσα είναι μια πολύ πιο περίπλοκη υπόθεση. Θα συνειδητοποιήσουμε ότι τα δικά μας προβλήματα είναι αληθινά ασήμαντα.

Βλέπετε, τόσα χρόνια έχουμε ξεχάσει ότι υπάρχουν και οι άνθρωποι που δεν έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια δροσερή βουτιά γιατί απουσιάζουν οι κατάλληλες υποδομές. Όμως αυτό έχει αρχίσει να αλλάζει.

Στη Βούλα, μάλιστα, πλέον βρίσκεται μια διαφορετική παραλία, η οποία μάλιστα ανακαινίστηκε πρόσφατα, προσβάσιμη σε όλα τα ΑΜΕΑ. Πρόκειται για την πλαζ του ΠΙΚΠΑ Βούλας, που προσφέρει την ευκαιρία για ένα μπάνιο και άπειρη χαρά σε όσους έχουν κινητικά προβλήματα. Την Τρίτη 27 Ιουλίου την επισκέφτηκαν οι περιθαλπόμενοι του Ασύλου Ανιάτων, καθώς το ίδρυμά τους απέκτησε ολοκαίνουργιο ειδικό βαν. Τα χαμόγελά τους κάτω από τον ήλιο τα λένε όλα.

Πίσω από αυτό βρίσκεται ο Γιάννης Λιβανός, Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής, η Πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων, Ιωάννα Ηλιάδη και η εξαιρετικά δραστήρια Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Πολιτικής, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Δες στιγμιότυπα από την επίσκεψη του Ασύλου Ανιάτων στην πλαζ του ΠΙΚΠΑ Βούλας:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below