Το Athens Love Beirut (A.L.B), είναι μια πρωτοβουλία που στοχεύει στην υποστήριξη της Λιβανέζικης κοινότητας. Έλληνες Σχεδιαστές και Καλλιτέχνες συντονίζονται κάτω από την ομπρέλα του και στηρίζουν την ενέργεια αυτή διατίθοντας τα προϊόντα και τα έργα τους, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αγάπη τους προς τη Βηρυτό. Το A.L.B υποστηρίζει αξιόπιστους Μη Κυβερνητικούς Οργανισμός, για την ανάκαμψη της πόλης  μετά την έκρηξη της 4ης Σεπτεμβρίου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Σχεδιαστές και Καλλιτέχνες διαθέτουν προς πώληση προϊόντα από τις συλλογές τους σε περιορισμένο αριθμό μέσω των social media καναλιών του Athens Love Beirut. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν απευθείας στις επιλεγμένες ΜΚΟ με στόχο να βοηθήσουν όσους έχουν πληγεί από την τραγωδία που βιώνει η πόλη της Βηρυτού.

Επιλέχθηκαν 3 ΜΚΟ για να υποστηρίξουν 3 διαφορετικές αποστολές:
Αrcenciel: Ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα το Λίβανο όπου υποστηρίζει οικογένειες με ειδικές ανάγκες που επλήγησαν από την έκρηξη.
Offre Joie: Μια Λιβανέζικη ΜΚΟ που υποστηρίζει την ανοικοδόμηση των σοβαρά κατεστραμμένων σπιτιών από την έκρηξη.
Lebanese Food Bank: ΜΚΟ που προσφέρει φαγητό σε όσους έχουν ανάγκη. Εκτός αυτού λόγω της καταστροφής ξεκίνησαν μια καινούργια ενέργεια με την οποία ανοικοδομούν κουζίνες σε κατοίκους που τα σπίτια τους καταστράφηκαν.

ALB (που σημαίνει επίσης ΚΑΡΔΙΑ στα Λιβανέζικα) είναι μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε ο Georges Abou Chabke (Decoventure) με την πλήρη υποστήριξη της YALGO GROUP.

Δες πώς μπορείς να βοηθήσεις εδώ:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below