Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Marieclaire.gr on Google

Δεν είναι λίγοι οι ηθοποιοί που αποφάσισαν να πάρουν δημόσια θέση αναφορικά με την συγκλονιστική εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα ότι δέχτηκε σωματική και λεκτική βία από τον Γιώργο Κιμούλη. Συνάδελφοί τους στάθηκαν στο πλευρό της ηθοποιοί καταδικάζοντας κάθε μορφή βίας ενώ αρκετοί δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν και την αντίδραση του σκηνοθέτη και θιασάρχη που τα αρνήθηκε όλα.

Η Φαίη Κοκκινοπούλου ήταν ανάμεσα σε αυτούς που μίλησαν. Είπε τη γνώμη της μέσα από μια ανάρτηση παίρνοντας ξεκάθαρη θέση.

“Με μήνυση στη Ζέτα Δούκα απάντησε ο θιγόμενος Κιμούλης. Ο θιγόμενος Γιώργος Κιμούλης. Αυτό θα πει θράσος. Γελάνε τα καμαρίνια, οι κουίντες και τα θεατρικά σανίδια”, έγραψε χαρακτηριστικά η Φαίη Κοκκινοπούλου στο Facebook της.

Με μήνυση στη Ζέτα Δούκα απάντησε ο θιγόμενος Κιμούλης.
Ο θιγόμενος Γιώργος Κιμούλης.
Αυτό θα πει θράσος.
Γελάνε τα καμαρίνια, οι κουίντες και τα θεατρικά σανίδια.

Δημοσιεύτηκε από Φαίη Κοκκινοπούλου στις Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below