Η δολοφονία της νεαρής Gabby Petito από τον αρραβωνιαστικό της είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη της Αμερικής, ενώ τη στιγμή που βρέθηκε το πτώμα της, ο βασικός ύποπτος για τον θάνατο της «Καρολάιν των ΗΠΑ», όπως τη χαρακτήρισαν τα ελληνικά μέσα, είχε εξαφανιστεί.

Στις αρχές Ιουλίου του 2021 το νεαρό ζευγάρι ξεκίνησε για ένα μεγάλο road trip, αλλά τέλη Αυγούστου επέστρεψε μόνος του ο Brian Laundrie. Αφού βρέθηκε το πτώμα της νεαρής κοπέλας, τα ίχνη του άντρα χάθηκαν. Στις 20 Οκτωβρίου βρέθηκαν λείψανα σε πάρκο, στο οποίο ο άντρας είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του. Οι αρχές επιβεβαίωσαν πως ανήκουν στον Brian και εχθές η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατός τους οφείλεται σε αυτοπυροβολισμό.

Ο αρραβωνιαστικός της νεαρής, ο οποίος είχε θεωρηθεί ως «πρόσωπο ενδιαφέροντος» στην έρευνα για τη δολοφονία της, αυτοκτόνησε με μια σφαίρα στο κεφάλι, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειάς του. «Ο Κρις και η Ρομπέρτα Laundrie ενημερώθηκαν ότι το αίτιο θανάτου (του γιου τους) ήταν ένα τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι και ότι οι συνθήκες του θανάτου παραπέμπουν σε αυτοκτονία» ανέφερε ο δικηγόρος Στίβεν Μπερτολίνο. Οι γονείς του «θρηνούν ακόμη για την απώλεια του γιου τους και ελπίζουν ότι τα συμπεράσματα αυτά θα βοηθήσουν τις δύο οικογένειες να γυρίσουν σελίδα», πρόσθεσε.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below