Δάκρυα χαράς πλημμύρισε η κοινότητα της ομορφιάς την περασμένη Τρίτη όταν η RawBeautyKristi μοιράστηκε το πιο αφιλτράριστο βίντεο που έχει ανεβάσει ποτέ: την ανακοίνωση μιας εγκυμοσύνης. Φυσικά ήταν μια ιδιαίτερα συναισθηματική στιγμή για την beauty YouTuber αφού τα ευχάριστα νέα ήρθαν έπειτα από 15 χρόνια μάχης με την υπογονιμότητα. Στο διάρκειας 9 λεπτών βίντεο έχει και απόσπασμα από ένα παλαιότερο όπου μαζί με τον σύζυγό της Zack -είναι παντρεμένοι από το 2010- αναφέρουν ότι τελικά πήρε απόφαση ότι δεν θα αποκτήσουν παιδιά.

Έξι μέρες μετά, το ζευγάρι γύρισε ένα βίντεο όπου η RawBeautyKristi  έκανε τεστ εγκυμοσύνης και για πρώτη φορά βγήκε θετικό και καταγράφει το σοκ της. Η ίδια αναφέρει ότι κατέγραψε κάθε φορά που έκανε ένα τεστ τα τελευταία 12 χρόνια για παν ενδεχόμενο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

“Είχα 1000000%  παραιτηθεί από την ιδέα ότι μια τέτοια μέρα θα έρθει και ήμουν καλά με αυτό” γράφει την περιγραφή του video στο κανάλι της στο YouTube. “Η αντίδραση που με βλέπετε να έχω είναι η απόλυτη αμφιβολία. Το ορκίζομαι… ακόμα κι ενώ κάθομαι τώρα και γράφω αυτό. νιώθω σαν να ζω ένα όνειρο. Δεν ξέρω καν πότε θα μοιάζει αληθινό όλο αυτό ή πότε θα βουλιάξει.”

Την ίδια μέρα που μοιράστηκε το βίντεο της ανακοίνωσης έφτασε και τους 1 εκατομμύριο subscribers. Άλλες baeuty  YouTubers έσπευσαν να την συγχαρούν και μέσα από το twitter ενώ ακολούθησαν και οι fans το ίδιο παράδειγμα.

Η RawBeautyKristi συμπεριέλαβε και πολλές λεπτομέρειες για την προσπάθειά της να μείνει έγκυος την τελευταία δεκαετία στην περιγραφή του video και υποσχέθηκε να ακολουθήσει Q&A.

“Όπως μπορείτε να δείτε στην αρχή αυτού του βίντεο, προσπαθούσαμε χρόνια με ειδικούς σε θέματα υπογονιμότητας με ενέσεις Clomid, Femara, HCG και τίποτα δεν δούλεψε” γράφει. “Το 2014 αποφασίσαμε να σταματήσουμε να προσπαθούμε και απλά να ζήσουμε τη ζωή μας. Δεν θέλαμε να είναι το τέλος των πάντων στις ζωές μας. Μετά από 15 χρόνια και εκατοντάδες ραντεβού σε γιατρούς και χωρίς να έχουμε πεισθεί από όσα μας έλεγαν – αυτό είναι 2398420938490234290% μια ολοκληρωτική έκπληξη και μας σόκαρε.”

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below