Η Γεωργία Αβασκαντήρα και ο Γιώργος Χρανιώτης θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Το παιδί τους θα έρθει στον κόσμο τον Ιούνιο, όπως είχε αποκαλύψει ο ηθοποιός, οπότε η μέλλουσα μαμά νιώθει μεγαλύτερη αγωνία λόγω της πανδημίας. Μέχρι τότε τα πράγματα ίσως έχουν επανέλθει σε μια κανονικότητα αλλά όλες αυτές οι εβδομάδες που πέρασε σε καραντίνα την οδήγησαν στο να κάνει κάποιες σκέψεις. Και τις μοιράστηκε.

“Είναι μια περίεργη και μίζερη μέρα η σημερινή και για κάποιο λόγο για αρκετούς που έχω μιλήσει μαζί τους. Ξυπνώντας κακοδιάθετη, διαβάζοντας βιβλία για το πως να μεγαλώσεις ένα παιδί και περιμένοντας το μωρό μου υπάρχει μια σκέψη που με προβληματίζει” γράφει στο instagram της. “Πώς θα του μάθω να αγωνίζεται και να πιστεύει σε αυτόν σε μια εποχή που αρκεί το επιφανειακό, που επιβραβεύει την ανάγκη να δείχνεις καθημερινά μια εικόνα τέλεια και ευτυχισμένη με συγκεκριμένους κανόνες, σε μια εποχή που επιτυχία είναι να είναι κάτι αποδεκτό από πολλούς και ας είναι ψέμα… μια εποχή που δεν την ενδιαφέρει η αλήθεια αρκεί η συσκευασία δώρου και ας μην έχει τίποτα μέσα το κουτί…”

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

“Σκέφτομαι πώς θα ζούσε η Αμελί αυτή την εποχή και πως θα προστάτευε το παιδί της από όλα αυτά αν την βλέπαμε να γίνεται μαμά… η ευχή μου αυτή τη μουντή μέρα είναι η αλλαγή της εποχής να είναι να έρθουμε πιο κοντά στην αλήθεια και τη διαφορετικότητα μας,αυτή να είναι η αισθητική του μέλλοντας…” λέει κλείνοντας για να τονίσει πόσο λυτρωτικό είναι “να γράφεις τις σκέψεις σου και να ανοίγεις κάποιες φορές το «παράθυρο σου» να τις ακούνε και άλλοι.”

View this post on Instagram

{Είναι μια περίεργη και μίζερη μέρα η σημερινή και για κάποιο λόγο για αρκετούς που έχω μιλήσει μαζί τους. Ξυπνώντας κακοδιάθετη, διαβάζοντας βιβλία για το πως να μεγαλώσεις ένα παιδί και περιμένοντας το μωρό μου υπάρχει μια σκέψη που με προβληματίζει.. Πώς θα του μάθω να αγωνίζεται και να πιστεύει σε αυτόν σε μια εποχή που αρκεί το επιφανειακό, που επιβραβεύει την ανάγκη να δείχνεις καθημερινά μια εικόνα τέλεια και ευτυχισμένη με συγκεκριμένους κανόνες ,σε μια εποχή που επιτυχία είναι να είναι κάτι αποδεκτό από πολλούς και ας είναι ψέμα …μια εποχή που δεν την ενδιαφέρει η αλήθεια αρκεί η συσκευασία δώρου και ας μην έχει τίποτα μέσα το κουτί… σκέφτομαι πως θα ζούσε η Αμελί αυτή την εποχή και πως θα προστάτευε το παιδί της από όλα αυτά αν την βλέπαμε να γίνεται μαμά… η ευχή μου αυτή τη μουντή μέρα είναι η αλλαγή της εποχής να είναι να έρθουμε πιο κοντά στην αλήθεια και τη διαφορετικότητα μας,αυτή να είναι η αισθητική του μέλλοντας…} είναι λυτρωτικό να γράφεις τις σκέψεις σου και να ανοίγεις κάποιες φορές το «παράθυρο σου» να τις ακούνε και άλλοι…

A post shared by Georgia Avaskantira (@gavaskantira) on

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below