Στο παρελθόν, κι όταν λέω παρελθόν αναφέρομαι στο 2019, τα προβλήματά μας ήταν μηδαμινά μπροστά σε αυτά που αντιμετωπίζουμε τώρα. Δεν φοβόμασταν να αγκαλιάσουμε φίλους και συγγενείς, δε νιώθαμε αυτή την αγωνία και το άγχος σε καθημερινή βάση, ούτε είχαμε στο μυαλό μας συνεχώς πόσο αβέβαιο μπορεί να φανεί το μέλλον. Να, όμως, που ο κορωνοϊός άλλαξε πλήρως την κοσμοθεωρία μας και το ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, το συνειδητοποιήσαμε για τα καλά.

Στο σήμερα πια, βρισκόμαστε στο σπίτι όλη μέρα, με μοναδικό outfit τις μαλακές πιτζάμες μας. Δεν ξέρουμε πώς είναι να φοράμε jeans, στενά κολάν, φορέματα, και γενικά τα αγαπημένα looks που είχαμε συνηθίσει κάθε χειμώνα, ωστόσο μετά το τέλος της καραντίνας δεν έχουμε σκοπό να ξεφύγουμε από το comfort zone που έχουμε χτίσει.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Όταν θα φτάσει εκείνη η μέρα που θα πούμε “η ζωή συνεχίζεται”, και αυτό που θα μας απασχολεί περισσότερο είναι τι χρώματα να ταιριάξουμε στα outfits μας και ποια ρούχα να επιλέξουμε σε βραδινή έξοδο (πόσο μακριά φαντάζει αυτό), εγώ προσωπικά δεν θα επιλέξω κάποια από τα παρακάτω. Τουλάχιστον για τον πρώτο καιρό.

Όχι σε ο,τιδήποτε έχει ψηλό τακούνι

Όχι ότι ήμουν φαν των 12ποντων, αλλά που και που το τολμούσα σε βραδινή έξοδο ή σε κάποιο event. Πλέον, ούτε να τα δω θέλω. Με την καραντίνα τα πράγματα έχουν γίνει πολύ απλά στο outfit και τα πόδια μου έχουν συνηθίσει τις χοντρές κάλτσες και τα άνετα sneakers μου. Αυτό είναι κάτι που δεν θα αλλάξω και μετά το πέρασμα της, όταν δηλαδή θα έχει έρθει το καλοκαιράκι, αφού θα προτιμήσω flat σανδάλια ή όμορφα loafers. Στυλ και άνεση.

Όχι στα jeans

Έχω ξεχάσει πως είναι η αίσθηση του jean πάνω μου, το οποίο έχει αντικατασταθεί πλήρως από fancy φόρμες. Άλλωστε, και η αγορά είναι πλέον γεμάτη από φόρμες και άνετα leggings. Αντί να φορέσω ένα jean που δεν θα μου είναι άνετο από μία ώρα και μετά, θα επιλέξω σίγουρα άνετα και ενδεχομένως, φαρδιά παντελόνια. Ή ακόμα καλύτερα, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, φορέματα συνεχώς.

Όχι στα σουτιέν με μπανέλα

Το αγαπημένο μου part είναι αυτό. Το σουτιέν είναι ίσως το πιο στενό item που μπορεί να σου προκαλέσει ακόμα και δυσφορία. Τώρα με την καραντίνα, ίσως το πιο ωραίο πράγμα που μας βόλεψε είναι ότι δεν φοράμε σουτιέν στην καθημερινότητά μας. Όταν θα χρειαστεί να το τιμήσουμε ξανά, προσωπικά θα επιλέξω σουτιέν αθλητικού τύπου, χωρίς αυτή την ενοχλητική μπανέλα. Πραγματικά απολαμβάνω αυτές τις μέρες που νιώθω αυτή την άνεση και την ελευθερία.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below